JARTİYERİN GÖRKEMİ

 


Moda haftalarının benim için en önemli ve görkemli olanı Paris Haute Couture Moda haftası başladı. Tabi en merakla beklenenlerin başında Christian Dior defilesi geliyor. Maestro John Galliano'nun kendine has masalsı dünyası hep ilgi çekici olmuştur.



Bu sefer en seksi iç çamaşır olan jartiyer baş rolde.



John Galliano her zamanki renk cümbüşünü kaliteli kumaş ve moda renklerle bezemiş. Kadının her döneme ait güzellik ve şıklığını olabilecek en estetik şekilde sunmaya devam ediyor.



Şapkaların devasa görkemi insanı büyülüyor. John Galliano'nun paletinde kadın hep gerçek bir kadın gibi görünüyor. Kişisel Notum : 10/10 (Haute Couture'de aşağısı zaten başarısızlıktır)

Ne zaman jartiyer görsem aklıma seneler önce yaşadığım jartiyer kabusu gelir. Bakmayın öyle basit göründüklerine. Aslında bu meletleri giymek ustalık istiyor. En az yarım saatlik bir çırpınma sonucu emelime ulaşmıştım ama gelin görünki aynadaki halim hiç de bu resimdeki hatunlar gibi değildi. Böylelikle ben ve jartiyer maceram orada son bulmuştur.

Peki, jartiyerlerin Eiffel Kulesiyle bir alakası var desem ne dersiniz ? Rivayete göre Eiffel Kulesini yapan Mösyö Eiffel'in karısının korkunç bacak ağrıları olurmuş. Kadıncağızın daracık ve havasız çorapları giymesi adeta bir işkenceymiş. Mösyö Eiffel taşınmış düşünmüş ve en sonunda şu anki jartiyerin ilk adımlarını atmış. Tabi ki şimdiki güzellikle olmamakla birlikte karısının çoraplarını bir hizadan kestikten sonra düşmesin diyede başka bir eklentiylede beline bağlamış. Böylelikle ilk taslak ortaya çıkmış..

Yorumlar

  1. bu adamla ilgili hislerimi anlatacak kelime bile yok peliiin! bir gun dunya gozuyle gorsem, izlesem baska bir sey istemem!!!!

    YanıtlaSil
  2. al bide benden canım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.