HAFTANIN RÜKÜŞLERİ

 
İlk 2 ismimiz geçen hafta düzenlenen Stefanel defilesinden..Stefanel, defilesine gelecek bazı konuklara özel kreasyonlarını hediye etmiş. Bunlar Ebru Şallı, Etel Baler ve Martha Şavkan. Martha'nın kıyafeti sıradan ama hoş. Lakin Ebru Şallı ve Etel Baler'in kıyafetleri konuşmaya değecek düzeyde.

Bir zahmet ünlü modacılar Ebru Şallı'yı listelerinden çıkarsınlar lütfen. Çünkü hanımefendinin üstünde hiçbir şey güzel durmuyor. Oğlan çocuğu orantılarındaki vücuduyla yine her zamanki cılız görünümünde. Kendisi ne kadar sağlıklı olduğunu iddia ederse etsin görünümü tersini söylemeye devam ediyor. Kıyafetin ışıltısının önüne geçen Gucci ayakkabıları ve YSL portföyü güzel güzel olmasına ama kıyafetle müthiş bir uyumsuzluk içinde.

Etel Baler'in kıyafeti gerçekten güzel ve orjinal. Tam işte haftanın en şıkı diyecekken gözlerim birden ayaklarına kilitleniyor. Para verseler bile hayatta giymeyeceğim kadar kötü Balenciaga bootie ler korkunç ötesi. Kıyafeti tamamen mahvetmiş.

İstediğiniz kadar Ece Sükan için trendy deyin, vintage kraliçesi seçin, bazen öyle absürd ve çirkin seçimler yapıyorki insanı şaşkınlık içinde bırakıyor. Bu sıcak yaz günlerinde, deri ceketi ve taytıyla adeta dikkat çekmek için çırpınan kıro sosyetiklerimize benzemiş. O canım Chanel 2.55 'e acımak işten değil. Bu kıyafeti bir düğünde giymesi ise ayrı bir dengesizlik.

Kaynak : Şamdan Plus, Hello

Yorumlar

  1. David Beckhamm Türkiye'de futbol oynasaydı ve Victoria'da gelseydi herhalde en gıcık olduğu tip Ebru Şallı olurdu, çünkü ikisi birbirine benzer vücut hatlarına sahipler. Etel Baler'in bootiesler gerçekten felaket.
    Ece Sükan; her zaman söylüyorum bana çok yapmacık geliyor, nolur adam gibi giyinse sanki bilemiyorum

    YanıtlaSil
  2. ben daha çok ebru şallı'nun rujunun rengine ve etel baler'in fondötenine takıldım..çok yapaylar..

    YanıtlaSil
  3. victoria ve şallı ?? hakkaten iyi tespit cnm :) ece bazen gerçekten hoş giyiniyor ve çok beğeniyorum. bazende böyle saçmalamakta üstüne yok ama.

    zeynep sen çok yaşa..makyajını yazacaktım unutmuşum sen hatırlattın. gerçektende pembe ruju çok rahatsız edici.

    YanıtlaSil
  4. Geçen gün Tv de ki bi programda gördüm Etel Bayer'i bu kıyafet ile. Ve dediki (eğer yanlış anlamadıysam )ayakkabıları Stefanel hediye etmiş.Bildik Balanciaga ayakkabılar,onun için özel üzertilmiş Stefanel tarafından ve üstünde Etel Bayer yazılmış... o da jest olsun diye giymişmiş..Ereğli belediye başkanı Halil Posbıyığın işine benzedi bu.Nerdeyse Nicholas Ghesquiere,Etelcim sana herşey feda olsun,sen iste ben tasarlarım diyiverecek:))))))))

    YanıtlaSil
  5. Itırcım yanlış anlamışındır yahu :) yani bu kadarda gözüm gözüm enayi yerine konmazki insan :))

    bu ayakkabıları epeydir giyiyor görüyorumda bugüne kısmet oldu haber olması. ayakkabı değildirde elbiseden bahsediyordur büyük ihtimalle. yani öyle olmasını ümit ediyorum yoksa okkalı bir yuhh çekecam :)

    YanıtlaSil
  6. :))ben de öle umuyorum...Muhabirin ayakkabılarınız çok ilginç lafının arkasından böyle bir cümle gelmesine rağmen....:)

    YanıtlaSil
  7. Ece Sükan'ı gördükçe oturduğum yerde pişiyorum. Tek kelimeyle berbat görünüyor. Üzerinde beğendiğim tek şey ayakkabıları, onlarda bu kombinasyona hiç gitmemiş. Ebru Şallı'nın şık olduğunu zaten hiç hatırlamıyorum. Ayrıca fiziğine yaptığın yorum çok isabetli olmuş bence Pelin. Aynen katılıyorum. Benim için kadın her daim kıvrımlı olmalıdır. Balık etli ve kilolu olsun demiyorum elbette, sonuçta kendisi manken (!) ama en azından biraz daha sağlıklı görünebilir. Etel Baler aynı şekilde berbat görünüyor. Göz zevkim bozuldu resmen.

    derya

    YanıtlaSil
  8. Etel'in makyajına takıldı gözüm. Gece görsem korkarım denecek cinsten.. bir de kendini güzel görüp salım salım dolaşıyor etrafta...
    Etel'e gözlük diyorum başka da bişey demiyorum..

    YanıtlaSil
  9. şekerim estetikten olsa gerek. dozu fazla kaçırınca işte böyle gözler kapanmıyo oluyo :)

    YanıtlaSil
  10. Bu blogu yeni keşfettim de her yazıya yorum yapasım var :)) Ece Sükan hakikaten rüküş bir kadın.Geçenlerde Mavi Jeans için özel bir tasarım yapmış,satış danışmanı gösterdi,''bi zahmet kendisi giysin''deyivermişim.kötüydü.her vintage da güzel değil ayrıca.bir akımı tanıttı,ok ama vazgeçsin artık.kendisini en son istinye parkta kalem etek ve converse le gordum,benim için bittiği an o andır.

    YanıtlaSil
  11. Sıla hoşgeldin..
    lütfen kendini rahat hisiset ve istediğin yorumda bulun.
    'şık' olmanın formatı feci değişti günümüzde. absürdlük eşittir şıklık oldu ne yazıkki.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.