HAFTANIN ŞIKLARI

Bu haftanın şıklarında 2 isim dikkat çekici. İlki Çiğdem Kayalı. Genelde Kayalı'nın giyim kuşamını hiç beğenmem. Ama Şamdan Plus'e verdiği röpörtajında giydiği beyaz etnik şalvar takıma bayıldım. Silikonlu göğüsler fazla ön plana çıksada kıyafetin rahatlığı ve yalın çizgileri şahane. Aynı şekilde gümüş bilezikler ve gümüş renkli sandaletleriyle Çiğdem Kayalı benden tam not almayı hak ediyor.

Bir diğer isim ise Eda Taşpınar. İşte bu sefer şık bir Eda var karşımızda. Niye şık ? Çünkü sade bir tulumu aksesuarlarıyla gösterişli bir havaya sokma konusunda başarısını konuşturduğu için. Kolye harika durmuş. Makyaj yerinde. Leopar desenli ayakkabılar çok hoş. O bir paça niye kıvrılmış anlayamadım ama genel görüntü gayet başarılı.

Kaynak : Şamdan Plus

Yorumlar

  1. Eda Taşpınar belki yeni bir akım başlatmak istiyordur?Birkaç keredir onun pantolon paçalarını ve diz üstü çorapları farklı uzunlukta kıvırdığını gördük,kendince anlamı olmalı(?!).Çiğdem Kayalı uzun ve dar üstle bol altı kombinlemiş,kural yıkmış,bence çok ta hoş olmuş.

    YanıtlaSil
  2. wooow..Eda hakkaten super olmus burda!!!Kendisinden beklenmeyecek bir guzellik halinde, yeni ask yaramis mi ne:))

    YanıtlaSil
  3. İlk keşfedildiğinde de gayet hoş kombinler yapardı Eda Taşpınar.Ama sonradan baskıdan olsa gerek saçmaladı, dozu iyice artı.
    Bi de kadında göğüs yok, o kadar rahat açıyor ki dekoltesini,hiç basit durmuyor.aksine hoş ve sportif oluyor.

    YanıtlaSil
  4. Ben kolyesine bittim
    Bu arada yorumların onaya tabii ise kelime doğrulamayı hayır yaparsan bizler daha kolay yorum yazarız canım.

    YanıtlaSil
  5. Dogruya dogru, sacmalio giyinirken bazen ciddi anlamda ama inanilmaz bi fizige sahip kendisi. Paris podyumlarinda gorebilecegimiz tarzda bi hali var ve cok rahat gozukuyor naapsa? Ama crucial olan yuruyus(u) hakkinda hicbir fikrim yok!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.