HANGİSİNE İNANALIM !

 
O, kapağa en çok yakışan modellerin başında geliyor. Sanırım canımız ciğerimiz biricik moda ikonumuz Kate Moss'un resim verme konusundaki becerisini kimse inkar edemez. Çünkü onda tüm kıyafetler bir başka konuşur.

En son kendisini İngiliz Vogue'un Eylül kapağında görüyoruz. Yine çok hoş değil mi ? Hoş moş ama birde altaki resme bakın derim. 2 gün önce yaz tatilinde çekilen Kate Moss ile kapakta gördüğümüz Moss'un aynı olması fotoşopun mucizevi dokunuşunu ispatlar gibi.

Henüz 35 yaşında olmasına rağmen yüzündeki kırışıklar 60'larındaki annemde bile yok. Tabiki bunda hızlı hayatın, içkinin, uyuşturucunun ve elinden düşürmediği sigarasının büyük payı var. Kate Moss adeta genç kızlara benim gibi yaşamayın 35'inizde böyle olursunuz diyor.

Ama en tuhafı bu halde olupda her ay en büyük dergilerin kapaklarını süslemeye devam ediyor oluşu. En iyilerden olmak demek bu olsa gerek. Yinede etik olarak bu işde ciddi anlamda bir terslik var derim.

Yorumlar

  1. Bazı insanlar şanslıdır bence başka açıklaması yok. O kadar sansasyonla gündeme geldi, bunlar ününe ün kattı, üstelik kötü örnek oluşturabilcek davranışlarıyla artık silinir piyasadan derken. Farklı bir havası var her ne kadar çok yaşlanmış olsa da (gerçekten de 35 yaşına ve o kadar bakıma rağmen kötü görünüyor) bunu kabul ediyorum ve giyim tarzıyla da pek çok kişiye örnek oluyor ama dedim ya bence en önemli faktör ŞANS :)

    YanıtlaSil
  2. kızım ya dün gördüm bu resimi...aynısını düşündüm.:)
    güzelim kadın ne halde vala....

    YanıtlaSil
  3. valla kadın çok tarz ve güzelden başka bir şey!bi kere her şeyi ama her şeyi sattırıyor, dün The Guardian'da okudum, İngiltere'nin Amerikaya Anna Wintour'dan sonraki en büyük moda ihracatı TOPSHOP diye,çünkü Londra Moda haftası'nda TOPSHOP defilesine şimdiden yerini ayırtan celebrity sayısına inanamazsınız ki bunların çoğu da trendsetter dediklerimiz!e bunu kim yapti Topshopa? Bunu da Kate Moss loves Topshop yaptı bence!Bu arada Eylülde VOGUE Rusya kapağında da var kendisi ve pozu enfes!Hem Eylül hem Vogue hem 2 kapak!bravvo

    YanıtlaSil
  4. bu kadını begenmiyorum..kimin onun hakkında ne düşündüğü önemli degil bana göre..hiç de çarpıcı da gelmiyor bana..bir pazarlama harikası.. bu kadar işte.topshop gibi bir firma gidip deprenses beatrice ile anlaşma yapacak hali yok ya.Daha ulaşabilinir daha hataları olan ve daha sıradan bir tiple anlaşma yapacak..ve tabii de bunu pazarlayacak..bence bu kızın bu halini düşünmek yerine bu kızın çalıştığı firma veya danışmanı kim? bu önemli sadece bu...

    YanıtlaSil
  5. valla doğrusunu söylemek gerekirse hatun feci fotojonik. dergilerde gördüğümüz ile gerçeği arasındaki fark insanı dehşete düşürecek kadar olsada resim verme konusunda hala en iyilerin içindedir benim için.

    ama pazarlama konusunada katılıyorum. bir modelin hayatı bu kadar dejenere olupda hala bu kadar gözde olmasının başka bir açıklaması olamaz. bu konuda kişisel ilişkilerinin ve menejerinin büyük payı olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Yeliz de bugün bunu yazmış..
    geriden... : ))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.