İŞTE EN HAKİKİ İKONUMUZ !!

 
Valla dalga geçmiyorum. Son derece samimiyim üstelik. Ikonluk milyonların her hareketini takip ettiği, giyimde kuşamda geniş kitlelerce örnek alınmak değil mi ? E o zaman Orhan Gencebay en birinci ikon benim için. Ajda'yı falan geçiniz efendim.. Kimsede cinsiyet değiştirecek kadar bıçak altına yatacak yürek yok. Artık modada da eski havası cakası kalmadı. Benim için Balmain skandalından sonra Ajda efsanesi bitmiştir.

Ama Orhan abimizin eline kim su dökebilir. Hala 7'sinden 70'ine binlerce genç-yaşlı Orhan abimin giyim kuşamını taklit eder, örnek alır. Allah aşkına söyleyiniz, memleketimde şu atlet/renkli gömlek ve altın kolye ikilisini geçebilmiş hangi moda akımı olmuştur...

90'larda bir arkadaşım Orhan abi gibi gömleğinin içine altın kolye giymişti. Feci alaycı bakışlarımıza maruz kalmıştı. Ama inatlada çıkarmamıştı. Başkalarının değil, kendi zevkimle yaşamayı tercih edenlerdenim demişti. Takdirimizi kazanmıştı vesselam. Şimdi kendileri Zegnalar, Brioniler giyen başarılı bir broker.

O kaç hükümet görmüş bıyıklarıyla, Armani atletiyle, altın kolyesiyle, A&F sörf şortuyla, D&G spor ayakkabılarıyla varmıdır Orhan abimizden daha ikonu ?

Ha kendisini modaya layık görmeyenlerdenseniz feci ayıp ediyorsunuz derim. Bu ülkem sadece Bebek-Nişantaşı-Bodrum'dan oluşmuyor. Abudik gubidik ikonları kaç kere haber etmeyi bilip de gerçek bir moda ikonuna hak ettiği değeri vermemek en azından bendenize yakışmaz :)

Yorumlar

  1. Yapma bana bunu Pelin, senin yüzünden girdiğim kaçıncı gülme krizi bu. Ama bu Ajda Pekkan'ın ben şişirme bir efsane olduğuna inanıyorum. Ne sahne kıyafetleri birşeye benziyor ne de altının nerede bitip üstünün nerede başladığı belli olmayan günlük kıyafetleri. Ve en son hit şarkısını ise bence 30 yıl önce çıkarmıştı kendisi. Ama aslında annemden daha yaşlı olduğunu düşününce biraz da olsa takdiri hak ediyor...

    YanıtlaSil
  2. :)) Gerçekten müthişsin...Orhan babayla ilgili bildiğim bir hikaye anlatıyım bende o zaman.Bir gün Sevim Emreyle beraber gittikleri bi restoranda Sevim hnm. küçük buzlu bardakta viski istemiş.Ama gel gör ki garson çocuk viski bardağı yerıne büyük bi bardak getirince Sevim bi köpürmüş,bağırıp çağırmaya başlamış.İşte tam o sırada Orhan baba olaya müdahale edip "Evlat bırak o bardağı kusura bakma sen.Sevim bu bardakta geldiyse bunu içmek zorundasın" demiş.Bu kadar çok kişinin hayranlığını kazanması boşa diil yani.Giyim ve tarzı değil ama beyefendiliğiyle benim de gönlümü fethetmiştir kendisi.Uzun yazıp baydım biraz ama kusura bakmazsın artık:)

    YanıtlaSil
  3. rica ederim niye kusura bakayım keyif veriyo bana yazdıklarınızı okumak.

    sevim ablamız feci dominanmış. bende sağdan soldan çok duydum küçük hikayeler. feci kıskançmış mesela. göz açtırmazmış orhan abimize:)

    YanıtlaSil
  4. o kadar cok güldüm kii,ohh eline saglıkk :)

    YanıtlaSil
  5. Sevim Emre'de sayılı kokoşlardan valla.Zaten Oya Aydoğan ile ikilisine bayılıyorumm:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.