MEMLEKETİMİN EN SEKSİ KADINI !!

 
İşte muhteşem bir jüriyle seçilen Türkiye'min en seksi kadını !! Bu mudur yani memleket erkeklerinin gördüğü en seksi hatun..Merak ettiğim acaba Aşk-ı Memnu'da ki büyümüşde küçülmüş fettan rolünden dolayımı yoksa gerçek hayatta ki lolita görüntüsünden dolayı mı seçildi ?

Absürd listede ki Ertuğrul Özkök, Tayyip Erdoğan, Ahmet Hakan varlıklarına bir derece katlanabilirimde, hemcinslerimi en seksi olarak bu kadar olgunlaşmamış bir görüntünün temsil etmesini kaldırmak hiç de kolay değil..

Yorum sizlerin...

Yorumlar

  1. Ben diyorum, o kadar makyaj, bakım bize yapılsa biz ne hale geliriz kimbilir.
    Aşk-ı Memnu'yu da izleme sebebim Firdevs Hanım'dır Bihter değil.

    YanıtlaSil
  2. en seksi ünvanını alan Beren değil Bihter olmalı herhalde:)

    YanıtlaSil
  3. bu ülkede depremci amca da o listeye girmişti. adamın adını unuttum ama anladınız siz onu...

    liste herhalde şaka. bu listeyi doğan grubu yapmış bence. hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni, onun umre arkadaşı yazarı, bir dönem yalakalık yapmadan duramadığı başbakan ve kendi yayın grubunun kanalı kanal d'deki dizinin oyuncusu...

    a ayşe arman yok muydu bu listede bir de, o da hürriyet işte.

    kendileri çalıp oynamışlar işte. klasik hürriyet haberciliği

    YanıtlaSil
  4. en seksi ikinci kadında Ayşe Arman. ahahaha körler sağırlar birbirini ağırlar.

    Beren Saat'i oldum olası sevmem, Tuba'nın sevgilisini baştan çıkardı diye belki de bilmiyorum ama Bergüzar'dan farkı yok bence.

    Hele de söz konusu seksilik olunca kesinlikle sana katılıyorum Pelincim, fiziksel güzellikte evrensel normlar olabilir ve Beren güzel olabilir ama konu seksapelite olunca Beren Saat değil liste başı olmak, liste sonu bile olamaz bence.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba aranıza yeni katıldım. Bloğunu severek takip ediyorum.
    Başarılar.
    Bu da benim bloğum: http://trendsandshopping.blogspot.com/
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. firdevsciğim her tarafıyla bihteri 5 öğün döver valla :)

    hadi ayşe armanı anlarım. sonuçta kadın gibi kadın. güzel olmasada yine de bi çekicilik yaratmış kendine. onun birinci seçilmesine sesim çıkmazdı mesela. soyunması falan filan hatuna yakışırdı vesselam. ama bu olgunlaşmamış lolita olacak iş değil.

    bende sevmem beren'i..taaa yarışma zamanlarından sevmem hemde. o zamanda böyle dudaklarını ipincecik yapar deli ederdi beni. :) hele o tiz sesi yokmu ayy çıldırıyorum resmen :)

    YanıtlaSil
  7. hoşgeldin ailemize trendsandshopping :)

    YanıtlaSil
  8. teşekkürler :) hoşbulduk!

    YanıtlaSil
  9. beren saat(kendisi benim ODTUden ogrencimin kankisi)normal hayatinda acayip cici bir kiz, tatli mi tatli! ve gercekten cok guzel kiz dogruya dogru,agzi burnu hokka, cildi gozleri pek guzel. ama vucuduna kasina gozune hakim olamadigindan, hele o yuruyusle:)) biraz komik gorunuyor. ama seksi olmak, bir seksapele sahip olmak bambaska ill guzellik gerektirmiyorki, hesionkanin dedigi gibi ahmet mete isikaranin bile girdigi bir liste ne kadar ciddi ve gecerli olabilirki!!!peh!!peki TRnin en seksi kadini kim? hic sevmem ve super teshirci bulurdum ama bence bir ara senay akaydi,bu aralar kim olabiliiir!

    YanıtlaSil
  10. şekerim bizde seksi olmak günahların en büyüğü. sorunu düşünüyorumda güzelimiz bol ama seksimiz yok denecek kadar az. şenay akay evet seksi bir kadın ama bana hep beni birazdan ham yapacak gibi korkutucu gelir :)

    YanıtlaSil
  11. evet biz neler oluruz o makyajlarla bende onu düşünürüm hep,türkiye de bence çekimlerde Deniz Akkaya nın üstüne yok(şimdi oda yok ya :S )

    YanıtlaSil
  12. ben ilk cıktıgı gunden beri beren saatin ne oyunculugunu ne de kendisini begeniyorum.
    daha seksiligin sembolu topuklu ayakkabılarla yurumeyi beceremeyen insan nasıl en seksi olur bilemiyorum..
    ask-ı memnuyu nebahat cehre icin izleyenlerdenim..

    YanıtlaSil
  13. evettt..benimde aynı şekilde düşündügüm bir kişilik daha..Şimdi burada bir arkadaşta belirtmiş seçilen kişi beren degil bihterdir.Seksapeli olan kişi kesinlikle basit bir elbise ile de seksidir haute couture bir elbise ile de.dizide beren iyi giydiriliyor.muhteşem takılar çekici makyaj ve ışıltılı takılar ve oynadığı fetten kadının aurasıda işin işine girdi mi bu şekilde hissediliyor.

    Bence seksilik bir bütündür..Hal eda tavır duruş..komple bir pakettir.Ya bu paketin altında ezilirsiniz ya da ışıltınızla herkes o paketi merak eder.Seksilik büyük gögüs ve silikonlu dudakda degildir.veya dudaklarını aralayarak poz vermek.bunlar çoğu ucuz erotizmdir.
    Türkiye'de benim için seksi olan kadınların hiçbiri o listede yoktu.Kim mi onlar? Bir numaram CANDAN ERÇETİN..Muhteşemdir.Farklıdır.Nokta. ve üstüne asla tanımıyorum.İki numaram artık pek adı duyulmuyor ama çok klas bir kadındır kendisi pek de bilen yoktur bu arada bu kişiyi ama YONCA EBÜZİYA..Klaslık budur sanıyorum..Üçüncü pek aklıma gelmiyor..Ben seksiliğini göze sokan tüplerden ziyade onu hiç hissettirmeyen karakterlerden daha etkileniyorum..ama bu tip listelerde erkeklerin etkisi çok fazla..onların görüş açılarının daha hakim olduğu adaylar ön plana çıkıyor tabii ki...

    YanıtlaSil
  14. capdelicino ellerine sağlık süper yazmışın. ama o verdiğin isimler bende seksapellikten ziyade zerafeti çağrıştırır hep. klas ve kaliteli kadın dediklerinden. tabi biz kadınlar seksilik derken içine kaliteyide sokuyoruz ister istemez. ama erkeklerin hiçde bunu aradıklarını sanmıyorum :)

    YanıtlaSil
  15. pelincim,BS deyince gözümün önünce canlanan, gıdasızlıktan sararmış beniz,mor göz altları,sivilceli surat ve raşitik çocuklar gibi duran yürümeyi beceremeyen himini himini can sıkıcı bir yeni yetme.. :))) seksi mi? gülüyorum sadece..
    seksi dersek eskilerden ayşegül aldinç,yenilerden aysun kayacı ve deniz sekinin nispeten zayıf hali.. hepside kanun hükmünde kararname gibin kadınlar :)

    YanıtlaSil
  16. türkiyenin en seksi kadını elbetteki nebahat çehre[Firdevs]tir.Lise öğrencisi Berenin neresi sexy ayol.

    YanıtlaSil
  17. Sexy denildiğinde basit anlamı yani uzun bacaklar,büyük göğüsler,silikonlu dudaklar,demek değildir.Sexy çekicilik demektir ve bir insan çok güzel olmasa da hareketleriyle sexy olunur.Bereni çekici ve sexy buluyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.