EN SEVDİĞİM KARAKTER

 
Sex and The City 2'nin çekimleri başladığından beri hergün yeni resimler ya da kıyafetlerin hangi modacılara ait olduğu haberleri tüm magazin ve moda sitelerini süslemekte. Hepsini haber yapsam blogum SATC bloguna rahatlıkla dönüşebilir :) O yüzden hoşuma giden, enteresan ayrıntıları paylaşmaya çalışacağım.

Mesela Samantha Jones rolünü oynayan Kim Cattrall gibi. 5th Avenue'de ki Bergdorf Goodman mağazasında yapılan çekimlerde Samanthacığım o bilindik taşşş görüntüsüne devam etmekte olduğunu cümle aleme gösterdi. Carrie moda olarak ön plana çıkan ama karakter olarak her zaman en favorim Samantha olmuştur. Etrafınızda yüzlerce hatta binlerce Carrie olabilir. Ama bir Samantha olmak her baba yiğidin harcı değil. O bir erkekten bile daha kadın!! Tam bir dişi !! Sivri dili, seks merkezli hayatı, korkusuz ve fütursuzca hareketleri ve bir o kadar da hayat dolu karakteriyle Samantha rengarenk bir kadın.

İlk filmdeki 'I love you, but I love me more' cümlesi benim unutulmazlarım arasındadır.

Yorumlar

  1. Bugunlerde bu fotolar dedigin gbi hemen her blogda..
    Ben de hatunun fotosuna bakinca ilk dikkatimi ceken terlikleri oldu, inanamadim resmen yaa :((

    YanıtlaSil
  2. ''O bir erkekten bile daha kadın!!'' ben anlayamadim bu cumleyi Pelincim. Acaba o bir erkekten bile daha erkek yada o bir kadin bile daha kadin mi demek istedin ??? yoksa ben alicilarim bugun kapalimi? :))

    YanıtlaSil
  3. "I eat my sushi, now I want fuck"
    Lafından ve filmde kendi eliyle hazırladığı sushileri vücuduna koyup Smith'i beklediğinden beri de ,benim için sushi kelimesi Samantha jones ile eşdeğer:).
    Dizide en çok güldüğüm ve eğlendiğim karakter.

    YanıtlaSil
  4. mini ayrıntımı yakaladığına sevindim gözdecim. seksist bir dille kadının erkekten daha üstün olduğuna inananlar bu cümleyi bence böyle telaffuz etmeli :))) ne demekmiş erkekten bile daha erkek !! :))

    YanıtlaSil
  5. Itırcım bitmez Samanthacığımın mottoları dimi. hepside birbirinden komik, çılgın ve doğru hehehe :))

    YanıtlaSil
  6. evet terlikler facia ötesi dimi :) belkide çekim arası giymiştir. yani öyle umuyorum yoksa paticia field'ın böyle bir hatada bulunacağını sanmam.

    YanıtlaSil
  7. eheh bak bende yorum yazarken aceleyle ''benim ''yazacagima ''ben '' yazmisim :)) katlettim dilimizi :) zaten yurtdisinda yasiyorum , son zamanlarda sapsal sapsal Turkce konusmaya basladim :))) neyse benim en sevdigim karakter Samantha . Carrie cok kaprisli ve aslinda bencil. Hersey kendi hayatinin etrafinda donuyor gibi davraniyor. Oysa Samantha oylemi , kendini cozmus ve ne istedigini bilen mutlu olmak icin Carrie gibi dayanicak bir omuz aramayan gercek bir kadin . love samantha!!!

    YanıtlaSil
  8. Terlikler çok kötü gerçekten. Samantha benimde favorim. Çok içten, çok bizden.=)

    YanıtlaSil
  9. Ben vücuduna hayranım, o yaşta hepimizin başına :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.