ERDEM - Londra Moda Haftası 2010

 
New York Moda Haftası bitiminin hemen sonrası istikamet Londra Moda Haftası. Ve tabi ki dört gözle beklenen bir ERDEM defilesi.

Lakin bu sezon eskilere oranla ERDEM daha bir sönük daha bir bilindik. Dantel ve desenlerin oynaşmaları şahanede kesimler fazlasıyla sıradan. ERDEM'in klasik kumaş ve desenlerini bu koleksiyonda göremiyorum. Sanki daha bir gelenekselliğe kaçmak ister gibi bir hava sezinledim. Kişisel Notum : 6

Koleksiyon beni doyurmadı ama ekselanslarının defileyi en ön sıradan seyretmesi feci hoşuma gitti. Bu kadın ki birçok moda ilahını bugünlere taşıyan bir isim, demek ki portföyüne ERDEM'i de not etmiş. Ayrıca gözlüksüz bir Anna Wintour ne kadar da güzelmiş :))

Yorumlar

  1. ben ozellikle mavi ve bes son 2 karedeki kiyafetleri cok begendim. gerci, cicekli olanlar bana early 90'li yillarini hatirlatti,

    YanıtlaSil
  2. anna wintour gittikçe gençleşiyor ve güzelleşiyor. ve madonna gibi estetikzedelerdenmiş gibide görünmüyor

    YanıtlaSil
  3. bir ERDEM çılgını olarak sana katılıyorum pelincim, yine çok güzel ama biz belki beklentiyi dah ayüksek tuttuk:) bir de sonbaharda çıkardığı koleksiyon öyle güzeldiki, onu aşmak için biraz daha biriktirmesi lazım sanıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Bu arada Anna Wintour'ın ayakkabıdan çıkan parmağını gördünüz mü?

    YanıtlaSil
  5. bencede dediğin gibi, işi bozan yüksek beklenti.

    kayısı rengi papilerine bayıldım ama ben. renk olarak tam yerinde bir seçim yapmış. varsın parmağı pırtlasın :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.