HAFTANIN RÜKÜŞÜ

 
Deniz Akkaya'nın civciv çıkacak kuş çıkacak gibi giyinmesini geçtim, o korkunç ötesi kalp şeklindeki gözlüklerine selamlarımı gönderiyorum. 5-6 yaşındaki kız çocuklarının giydiği şeyi sırf moda diye takıyor olmak ancak bir moda kurbanının yapacağı hatadır.

Yorumlar

  1. kesinlikle aynı fikirdeyim:)

    YanıtlaSil
  2. hamilelik psikolojisiyle azıcık abartmış:) bence iğrenç görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Selamlar, İyi günler

    Haftanın rüküşü olmamak adına size bir şey danışmak istiyorum.Sizi uzun süredir takip ediyorum ve giyim konusunda uzman olduğunuzu söylemem mümkün.

    Ben Esmer tenli biriyim.Siyah takım elbise giymeyi çok seviyorum ve bundan vazgeçmem mümkün değil gibi.Siyah takım,lacivert gömlek ile hangi renk kravat ile uyumlu olur.Veya siyah takım ile hangi renk gömlek ve kravatlar göze hoş gözükür.

    Cevap verirseniz çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler güzel sözlerin için.
    elimden geldiğince yardım etmeye çalışayım.

    esmere siyah takım yakışır. ama içine lacivert gömleği oturtamadım. siyah/lacivert her zaman riskdir. ama gayet fit bir vücudun ve D&G tarzı dar italyan stil pantalon giyiniyorsan istisnalar olabilir. şayet klasik türk erkeği tipin varsa mümkün olduğu kadar lacivert gömlekden kaçın. onun yerine beyaz kolalı gömlekler her zaman çok daha şık gösterir. yine siyah yada kontras renkli kravatlarla görünümüne ışık verebilirsin. yada gömlek ve kravatıda siyah kullanabilirsin. ama tüm koyu ve aynı rengi sakın parlak kumaşlarla yapayım deme alay konusu olabilirsin benden söylemesi.

    bunun dışında benim erkekde en önem verdğim detay ayakkabılarıdır. caaanım bir kombinasyonu kötü seçimle yerlebir edebilir. favorim her zaman özel davetler haricinde kahverengi ayakkabıdır.

    aslında bu konuda güzel bir örnek bence çok işine yarayacaktır. zaman zaman extravagant seçimleri olsada klasik erkek giyiminde her zaman favori ünlüm david beckham dır. seçtiği 3 parçalılardan tut tüm takım elbiseleri son derece başarılı. google da araştırırsan düzinelerce örnek bulabilirsin.

    umarım biraz olsun yardımım dokunmuştur. sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Çok çok teşekkür ederim.Bana ayırdığınız zaman için sağolun,varolun.

    YanıtlaSil
  6. Fit bir vucudum olduğu söylenemez ama standart Türk erkeklerinin vucudundan daha iyi diyebilirim.1.80 boy,ufacık bir göbek ve geniş omuzlu yapıya sahibim.Altaki linkte bulunan ilk resimdeki kravat,beyaz gömlek ve siyah takım elbise ile iyi uyum sağlayabilirim sanki.Sanırım bu kombinasyon kahverengi bir ayakkabı ile uyum bozulur.

    http://www.modaport.com/2009/06/13/cacharel-gomlek-kravat-hediye/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.