HAFTANIN ŞIKI

 
Benim için bu haftanın tek şıkı Güzide Duran. Kalem eteği, Marc Jacobs çantası, aviator gözlükleri, son derece sade sandaletleri ve doğal güzelliğiyle muhteşem görünüyor.

Kaynak : Şamdan Plus

Yorumlar

  1. üst kısım güzel ama ayaklara bakınca sanki biri kızın yolunu kesip ayakkabılarını çalmış o yavrucak da yol ortasında kalakalmış gibi..netice olarak ayakkabı kısmı ı ıh

    YanıtlaSil
  2. Bencede çok güzel olmuş,
    Güzide Duran'ın güzelliğinide es geçmemek lazım.. o tarz bir kıyafeti düz sandaletlerle herkes bu kadar başarılı taşıyamaz.. herhalde ben giysem mantar gibi gözükürüm :)
    boyuna posuna güzelliğine uygun doğru bir seçim yapmış..

    YanıtlaSil
  3. Bence de cok hoş.Boyu uzun olduğundan genelde düz ayakkabılar giyiyo.Ve çok güzel taşıyor.Ah bir de dudaklarını şişirmeseydi!

    YanıtlaSil
  4. güzel kadın Güzide Duran. evet, dudaklar şişmese daha iyiydi :)

    YanıtlaSil
  5. kıyafet çok güzel de bu da evlenmedi mi,manken takımı genelde evlenince böyle şuh pozlara giremez,örn.demet şener kahkaha atıcak gibi oluyor kadıncağız ağzını kapatmak için amma geriliyor.

    YanıtlaSil
  6. Şirin de bir insan Güzide Duran. Mankenlerde görmeye alışmadığımız esprili ve eğlenceli bir havaya da sahip :)

    YanıtlaSil
  7. güzel değil seksi demeyi tercih ederim, erkeksi yüz hatlarıyla seksi olan kadınlar vardır ya, bu da öyle işte. resmen seksi kadın! dudaklarını şişirdi kimse de beğenmiyor ama ben nedense çok yakıştırıyorum. kıyafete de bittim, fransız kadınları gibi giyinmiş muhteşem! les ottomans'ta ve beymen'de gördüm, direk hoş kadın diye baktırıyor boy-pos ve endamıyla.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.