KÜÇÜK KADINLAR

 
Son derece rahatsız edici bir görüntü. Bir dönem hepimiz annelerimizin rujlarını, topuklu ayakkabılarını özenip, evde ayna karşısında denemişizdir. Ama hiçbirimiz annemizin elini tutarak sokakta bu halde gezinmemişizdir.

Kadınlığın simgesi topuklu ayakkabılar hangi akla hizmet 3 yaşındaki bir kız çocuğunun hayatına böylesine sokulabilir ?

Minik Suri ne yazık ki beyinsiz anne babaların elinde madara olan çocukların ne ilki ne de sonuncusu olacak :(

Yorumlar

  1. Çocuk dediğin çocuk kalmalı bence sade ve güzel.Bunlar çocukları şebeğe benzetmişler yazık :/

    YanıtlaSil
  2. Resimleri görünce inanamadım ve yok artık yaa daha nelerrr diyorum.Hatta çüş artıkkk yuh,bu kadarına pes de denilebilir :S

    YanıtlaSil
  3. Sanki Suri'ninde içinde var biraz kokoşluk :)Şaka bir yana herşeyden geçtim çocuk ayak sağlığı diye birşey var. Ben büyük yaşıma kadar ortopedik ayakkabı giyim. 3 yaşında topuklu ayakkabı bence korkunç.

    YanıtlaSil
  4. Emel Ahu'ya katılıyorum.

    Yuh'tan başka bir şey gelmiyor aklıma. Daha yorumları görmeden "çüş artık" deyiverdim.

    Daha saçma bir şey de görmedim. Çocuğu sakat yetiştirmeyi planlıyor heralde!!!

    YanıtlaSil
  5. bende resimi dün gördüğümde resmen çocuğun ayaklarından tiksindim.nasıl bir insan bu çocua bunu giydirebilir aklım mantığım birtürlü almıyor.

    YanıtlaSil
  6. Ya Amma yaptiniz Katie holmes da tom cruise da cocugun sagligini dusunmicek degil heralde belki ozel bi ayakkabidir icinde dolgu malzemesi vardir vesaire

    YanıtlaSil
  7. bu cocuk zaten yalnız buyuyor..bir suru haber yapılmıstı bununla ılgılı..hic arkadası olmadıgı,sadece dadı ve hizmetcilerle cevrili bir ortamda sadece eğitim alarak yetiştirildigi,anne babasının yanında paket gibi tasındıgı,geceyarılarında babasının kucagında eve getırıldıgı vs vs..

    yazık bu cocuklara...

    YanıtlaSil
  8. Yahu evin içinde giyse tamam yine, küçükken her kız çocuğu annesinin topuklularını giyip evde şıkır şıkır gezmeyi sever. Amma velakin ben minicik çocuğumu sokakta topuklularla gezdirmeyi istemezdim.Hem çocuk ayakları topuklu için uygun diiil..

    YanıtlaSil
  9. benim birde hiç anlam veremediğim bir diğer şeyde anne ve babası kalın kazaklarla gezerken o zavallıcık çıplak ayak kısa kolluyla kucaklarında nasıl anne babalıktır anlayamıyorum.

    YanıtlaSil
  10. belkide ortapedik ve özel bir tasarım ayakkabıdır. fakat yinede o yaşta çocuğun hem fiziksel hemde ruhsal gelişimini olumsuz etkileyeceği çok açık.gerçekten bu ünlülerin hatata bakış açısı çok farklı bizlerden.enteresan

    YanıtlaSil
  11. Arkadaslar cocuklarin belli bir doneminde anneye ozenmesi buyukler gibi giyinmesi onlarin en dogal halleri.Tutturmustur, "anne bende topuklu giycem" diye anneside ona hevesi gitsin diye almistir.Iyikide almis,ben hic rahatsiz falan olmadim goruntusunden.Bu cocuk hep boyle gezmiyor ya.Heves iste,birakin alsin.

    YanıtlaSil
  12. Benimde o yaşlarda kızım var topuklu istiyor sürekli bende küçükken çok istedim annem almadı almadı en son dayanamadı aldı bi dahada topuklu istemedim.çocukların isteklerini yerine getirirseniz zaten uygun olmadığını anlıyorlar.artı ortopedik birçok ayakkabı var topuklu.bu kadar abartacak ne var yok beyinsizlik falan çocuğu olmayan arkadaşlar yazmıştır eminim bu yorumları.Evlat sahibi olun öyle yazın..onların istekleri çok ama çok önemli..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.