MODA GÜNLERİNİN MODA SEVERLERİ !

İstanbul Moda Günleri çerçevesinde düzenlenen defilelerde her zaman gelen ünlü simalarda merak edilir. Kim ne giymiş, rüküşmü, şıkmı, kiminle gelmiş gibi tatlı dedikodu rüzgarlarları eser durur. Bari bizde bırakalım kendimizi bu rüzgara :)

Tuvana Büyükçınar'ın ipek saten elbisesini beğendim. Ama siyah Balenciaga çanta fazla büyük kaçmış gibi. Elbiseyi resmen arka plana atmış.

Didem Antebi spor bir şıklık içinde. İspanyol paçaları yerleri süpürsede genel olarak gayet uyumlu bir görünümü var. Miu Miu çanta ise ayrı bir yakışmış.

Bu sosyetiklerimize 4-5 kez haber olduktan sonra bir haller oluyor. Selin İmer ilk adını duyurduğunda fazla iddialı olsada gayet güzel seçimler yapıyordu. Artık bu hafta ne olduysa Hervé Leger bandaj elbise, koca gözlükler, kule gibi bir topuz ve gündüz vakti pırlantalarıyla müthiş bir zorlama içinde. Yani zor olan Hervé Leger'i bile kötü gösterebilmişya helal olsun.

Kim der Pınar Tezcan hamile diye..Yaz günü gayet hoş bir elbiseyle kurtulamadığım kovboy çizmelerini bütünleştirmiş. Şu çizmelere duyduğum nefreti bir türlü dindiremiyorum. Hala kıro sınıfından yukarı çıkamadılar bir türlü. Lakin Pınar Tezcan güzel bir bütünlük yakalamış. Gözümü rahatsız etmedi.

Oyuncu Sema Öztürk epey riskli bir pantalon modeli denemiş. Ve başarılıda olmuş.

Deniz Adanalı her zamanki eski İstanbul hanımefendisi şıklığında.

Emina Sandal kalem gibi vücudunu doğru kullanmayı bilenlerden. Bu sıcaklarda hafiften boğucu gelsede yinede gayet hoş ve şık.

Benim için en sıkıcı çiftlerin başında gelir Demet-İbrahim Kutluay. Yine hanımefendi pozlarında 60'lık bir bluz ve klasik ha güldüm ha gülecam dudak büzmesi. Bu karı koca içime baygınlık getiriyor resmen. Ama İbrahim Kutluay'ın ceket rengine bayıldım.

Zeynep Tunuslu'nun kıyafeti tam tarzına göre. Gayet hoş.

Arzu Sabancı'nın elbisesini çok beğendim. Halhal tarzı sandaletleri mükemmel.

Hande Ataizi sanat camiasının giyim kuşamı gerçek anlamda bilen ender isimlerinden. Lakin bu sefer olmamış. Bütünlükteki uyumsuzluk rahatsız edici. O ipek etek/şortun üstüne daha rahat birşey giyseymiş nasılda şık olacakmış halbuki. Her tarafı kapalı beyaz ceket/mont seçimi felaket.

Sanırım Etel Baler bir değişiklik yapayımda şık olayım demiş. Kıyafeti çok hoş. Portföy ve ayakkabısının renk seçimi tam yerinde.

Deniz Berdan'ı konuşmaya bile gerek yok. Bu birbirinden rezalet 3 kıyafetini geçtim, artık kızı için üzülmeye başladım.

Nebahat Çehre her zamanki güzelliği ve şıklığında. Bu yaşta deri pantalon ve üstü başarıyla taşımak zor zanaat ama gelin görünki söz konusu Nebahat Çehre olunca onun üstünde herşey ayrı bir güzel duruyor.

Bir türlü kırmızı halıda giyinmeyi öğrenemeyen Nurgül Yeşilçay sade bir straplez elbiseyle. Bence de riske girmemesi iyi olmuş.

Demet-İbrahim Kutluay gibi bir sıkıcı çift daha. Bergüzar Korel'in cici kız seçimleri iç daraltıcı. Hele Halit Ergenç'in beyaz business gömleği dışarı çıkarması, pis sakalları gayet kıro bir görüntü sergilemekte. Bu çiftin acilen bir imaj danışmanına ihtiyacı var.

Kaynak : Hello, Şamdan Plus

Yorumlar

  1. Tespitler süper çok keyifle okudum:) Yalnız tek katılmadığım konu bence Hande Ataizi extrem şık olmuş, moda haftasına geliyorsa biraz risk alıp değişik bişeyler giymesini beklerim dediğin gibi üstüne bi bluz giyse şıktan öteye geçemezdi:)

    YanıtlaSil
  2. Tespitlerin harika, hepsine katılıyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Nebahat Cehre super bir hatun, kesinlike bir sirri var ve bizden sakliyor:) D.B'ye o kadar ama o kadar gicik oluyorum ki anlatamam, bir de ikoncan falan demesinler kadina ya tam bir rezalet A'dan Z'ye! Geri kalan tum yerinde yorumlarindan oturu ise sana kocaman bir 10 puan Pelin'cim, her zamanki gibi yorumlarin cok basarili:))

    YanıtlaSil
  4. kocaman öpüyorum hepinizi :) cinderalla sende haklısın ama bana kıyafetine bakınca afaganlar bastı rsmen.. hatta kaşınmaya bile başladım feci kapalı yaw :)

    YanıtlaSil
  5. Demet Şener'in o asil ve hanımefendi havaları yok mu!Yiyo beni:)))))Hanım hanımcık pozları, İngiltere kraliyet ailesi mensubu edaları.:))))))))Karı koca çakma Victoria ve David :)))

    Ben Hande Ataiznin şortunu sevmedim.Neden bilmiyorum , güzel giyinir ama beğenmedim .Nebahat Çehre'yi tek geçerim, arada...

    YanıtlaSil
  6. oh oh söv rahatla Itırcım. valla al bendende o kadar.sanki çalıpda bu ve kankisi Şallıya yediriyorum. o derece sinirler :))

    YanıtlaSil
  7. seni her okuduğumda hay ağzına sağlık yaa diorm :) gene ağzına sağlık ;)

    YanıtlaSil
  8. Ben yorum yazmasam olur mu? Olmaz. Hatrım kalır :)

    Deniz Berdan'ın başına gelenler kendisinden 15 değilse, 10 yaş küçük Eda'yla akış atmaya çalışmasıyla başladı. Eda'nın üstünde yaşı, vücudu ve hayatında bulunduğu dönem babında şahane duran kıyafetleri Deniz giyince olmuyor. Hatta Deniz, Eda'dan daha da "orijinal" giyinicem diye iyice kötü hallere düştü. Halbuki o vücuda saçma sapan giyinmeden yine avangard seçimler yaparak şahane görünebilir.

    N.Yeşilçay yorumuna katılıyorum ve kesinlikle kendisinin çok iyi giyinmesini istiyorum. Başarılı işleriyle bizi ufak ufak y.dışında temsile başladı. Bir dünya starı gibi görünsün istiyorum. Zaten çok güzel kadın. Ancak sanırım hayatında haklı olarak başka öncelikleri var.

    Hande'nin şort süper. Ceket saçmalamış. Bu ayki Bazaar kapağındaki haliyle ilgisi olmaması ise müthiş hayal kırıklığı.

    Oh be rahatladım. Hatırımı da aldım gidiyorum. :))))

    YanıtlaSil
  9. fashistanbuller, DB ile tespitlerin tam yerinde..ağzına sağlık cnm

    YanıtlaSil
  10. bence de handenin tarzı her zaman için farklı ve şıktır ama ipek şort ayakkabı ve ustundekı mont gbı sey butunlukten uzak hepsı ayrı gusel olsa da..

    YanıtlaSil
  11. Demet Şener'e birisi iğrenç giyindiğini bağırarak söylesin artık :) Bu nasıl zevksizliktir. İstanbul Fashion Days'in her dakikası orada olan birisi olarak Hande Atazi'ne bayıldığımı söyleyebilirim. Tek sıkıntısı çok sıcak olan defile salonunda kalın sayılacak bir üst giymesiydi. Zaten çok sıcakkkk diyip durdu. Aynı zamanda defile salonunda yer kalmadığı için salon dışındaki tv'den izlemek zorunda kaldı.

    YanıtlaSil
  12. Sekerim sahane tespitler olmus bunlar, bence hepsinin ayri ayri senin sesini duymaya ihtiyaci var; ozellikle de B. Korel. & H. Ergenc ciftinin ;))

    YanıtlaSil
  13. handenin hem spor hem klasik her seçimini beğenirim. hep şıktır ve klastır. ama ne yazıkki şu saçma salak giyinenler kadar modada isim yapamamıştır. benim magazin medyamın modadan ne kadar anladığı ortada :)

    YanıtlaSil
  14. nurgül yeşilçayı çok beğeniyorum hattafatih akının filminin galasında giydiği sarı kıyafetini çok beğenmiştim.bu arada nurgül yeşilçayın burdaki resminde selülitleri gayet belli oluyor ama bence bu onu daha gerçek bir kadın yaptığı için daha çok seviyorum onu.asla "glamour" takıntısı olmaması bence süper.

    YanıtlaSil
  15. Nebahat Çehre kadar guzel, alimli ve cekici bir kadin daha varmidir acaba Turkiye'de 60 yas ustu! Hakikatten genclere tas cikarir. Bu arada her ne kadar kendisini super yapmacik bulsamda Gulben Ergen'i Nebahat Cehreye cok benzetiyorum. Sanki Gulben Ergenin yaslanmis hali gibi geliyo bana Nebahat Cehre. Bu arada Nurgul Yesilcay bir turlu giyinmeyi ve dogru makyaj yapmayi ogrenemedi. Yuzundeki fondoten ten renginin en az 3 ton acigi ,surdugu farin rengi ve kullanim seklinden hic bahsetmiyim en iyisi. Guzelliginin altini cizmeyi , kendini daha sofistike bir hale burundurmeyi bilmiyor , ne yazik!

    YanıtlaSil
  16. Arzu Sabancı'nın elbisesi birebir Angelina Jolie den taklit...


    http://www.celebritywonder.com/picture/Angelina_Jolie/angelinajolie_010.jpg

    http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2004-03/18/xinsrc_84da833ae9024cb989e06253c4442d69_q.jpg


    neden daha yaratıcı olamıyorki bu insanlar....

    YanıtlaSil
  17. acacallis süper bir gözün bravo :) ama arzu sabacı nın taklit ettiğini sanmam. üsteklik kıyafet aynı değil. büyük ihtimalle patrizia pepe den olabilir. yani sırf AJ giydi diye taklit edecek bir kadın değil Arzu Sabancı.

    gözdeCC Gülben i çok beğenirim. hem fiziğini hemde tarzını çok beğenirim.

    nurgül ne yazıkki dediğin gibi makyaj yapmayı bile öğrenemedi. ama ben ümitliyim bigün hem çok şık giyinecek hemde feci havalı cakalı olacak :)

    Bloom selülitsiz kadına kadın demem ben :) tabiki olacak ve olmalıda :)

    YanıtlaSil
  18. :)))))
    tesekkurler pelincim :)
    ama o kadar cok taklit edeni var ki...sanki her yerde birer kopyası dolasıyor..taklit etmemiş olsa bile artık otomatikman o geliyor akla..
    ozlem onaldan tutun umut akyurek'e kadar..

    bence elbise yuzde 90 aynı,yaka kısmını tam goremedıgım ıcın yuzde 90 o da :))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.