ŞÜKÜR KAVUŞTURANA !

 
Akşam evde cep telefonları kapatılacak, ev telefonu fişinden çekilecek, eşe dosta gelmeyin işimiz var yalanları sıralanacak, yemek faslı 1 saat erkene çekilecek, sanki maç varmışçasına kuruyemiş ve cips alışverişleri yapılacak ve tam 20:15'de TV'nin karşısına tünenecek.

Kocaaaa bir yaz tatilini bizlere 'Kim Gördü?' lerle geçirten yerli Dallasımız en nihayet yeni sezonuna başlıyor.

Bendeniz hala sezon finali sonrası yaptığım haberdeki kedide ısrarcıyım :) Ama Beşir dallaması ile Matmazel olursa şaşmam. Lakin abaza çiftimiz için en uygun şahit Firdevs olacaktır. Firdevsciğim bu fırsatı kaçırırmı hiç. Soyup sovana çevirecek o Bihter şıllığını. Arkadaşına hava atacak diye bu krizde 200 bin TL ye gerdanlık alan Firdevs varın siz düşünün ağzını ne kadara kapalı tutacaktır. :)) Yakışır Firdevsime. Ednan Bey'de bu kadar aptal olmasaydı canım.

Uzun lafın kısası olayların nasıl gelişeceğini cümleten merak ediyoruz. Öyle geniş anlamlarda değil. Tüm detayları merak ediyorum. Basılma sonrası Bihter üstünü başını nasıl giyinecek ? O karanlıkta ayakkabılarını bulabilecekmi ? O arsız suratıyla nasıl kocasına bakabilecek ? Gören kişiye nasıl bir strateji izlenecek ? Offf offf daha saatler var akşama..Ben en iyisi yogama gideyimde kafamı bir güzel boşaltayım :)

Yorumlar

  1. Hangi blogta gördüm şu an hatırlayamıyorum ama sette arkadaşı varmış sanırım..Beşir görüyormuş onun söylediğine göre..Ama ben hala Firdevs görmüştür diyorum ehe(=

    YanıtlaSil
  2. beşir ?? hmmm nihal değilmiş diye sevinçten havaya uçar herhalde gerizekalı :)) ama söylemeden duramazki o. bakalım görecaz artıkın.

    YanıtlaSil
  3. bende aynı haberi vermeye gelmiştim :) bi blogda okudum bende beşir diyordu :)
    ama ben gözümle görmeden inanmam :P

    YanıtlaSil
  4. sıkı bi duyum aldım arkadaşlar birkaç bölüm daha kimin gördüğünü göstermiycekler ve behlül ve bihter de sıkıntılı günler geçirecekler ve daha kimin görüceğinede karar verilmiş de değil.. bakalım akşam doğrumu değilmi bende sizinle görücem

    YanıtlaSil
  5. aaaa yapamazlar yaa öyle bişi televizyonu kırarım valla sinirden :) sen onca ay beklet sonrada milleti enayi yerine koy OLMAZ OLAMAZ !! :))

    ama varya reytingler tavan yapmış durumda. yaparlarsada şaşırmam doğrusu.

    YanıtlaSil
  6. reklamlarına bakılırsa tüm ev ahalisi görüyo manzarayı..hepsinde şaşkın bi bakış suratlarında:)

    YanıtlaSil
  7. maalesef bu akşam kimin gördüğünü öğrenemeyeceğiz. bugün gazetede kıvanç tatlıtuğ röportajında söylemiş:
    "Behlül ve Bihter’in kimin tarafından görüldüğü birkaç bölüm daha ortaya çıkmayacak. Kimin gördüğünü biz de bilmiyoruz. Senaryoyu okudukça öğreneceğiz. Biz bile çekerken heyecanlanıyoruz."

    off off bekle dur şimdi:)

    YanıtlaSil
  8. ya buna ben koca bi s**t çekmek istiyorum ama ! feci kızgınım şu an :(((

    YanıtlaSil
  9. Benim de bugün duyduğuma göre daha bikaç bölüm belli olmıcakmış.Ayrıca kokosh un bloğunda da (http://kokoshsayfa.blogspot.com/)
    sette çalışan arkadaşı ona BEŞİR olduğunu söylemiş.Kesin eminim dio.Bakıp görcez artık :)

    YanıtlaSil
  10. bende demin dizi forumlarını gezindim evet dediğiniz gibi henüz kim olduğunu göstermiyeceklermiş.. yaaaa ne kadar heyecanlıydım halbuki. hepsi giiverdi resmen :(

    YanıtlaSil
  11. hi, new to the site, thanks.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.