FREAK FASHION !

 


Yo yo kesinlikle klasik bir kadın değilim. Tersine modadaki eğlenceli ve renkli dokunuşlara bayılırım. Kuralların dışına çıkmayıda severim yeni akımları denemeyide.

Lakin son dönemdeki moda adına yapılan ucube seçimleri dehşetler içinde seyrediyorum. Seyrediyorum ve isyan ediyorum ! Moda otoritelerinin bu deli zırvası akımı desteklediklerini görmek ise içimi sızlatıyor. Eskiden defilelerdeki şov amaçlı dediğimiz tüm parçaları artık ünlüler alışverişe giderken giymeye başladı.

İnsanların dikkat çekmek adına modayı bu kadar kirletmesine daha ne kadar seyirci kalacam bilemiyorum. Belkide beterin beteri vardır misali bu günleri bile arar olacağım.

Yorumlar

  1. İşin ilginç tarafı, bu elbiselere gücü yetmeyen ama sürekli olarak bunları takip eden insanların da bu durumu alkışlaması.

    Rihanna'nın, Lady Gaga'nın kıyafetlerine bakıp, "inanılmazzzz sevimli bir parça çok beğendim, payetin ve vatkanın muhteşem bir kombinlenmesi olmuşşşşş" gibi yazılar yazmalarını yadırgıyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. yolladığınız 5 resimden 4ü lady gaga, demek ki bu olayın bir tek sorumlusu var. lady gaganın modası bir geçsin, freak fashion da bitecek

    YanıtlaSil
  3. aslında bizdeki sosyetikleride koyacaktımda vakit bulamadım.. malum tonlarca var :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.