AMERİKA FETHEDİLİYOR Vol.2

 


Daha dün Hüseyin Çağlayan ve Erdem'in Hollywood istilasını konu etmişken bugün beklenmedik hoş bir süprizle karşılaştım. Hemde bu seferki %100 Türk %100 bizden içimizden bir isim : HAKAN YILDIRIM !



Severek takip ettiğim Damages dizisinin başrol oyuncularından Rose Byrne, dizinin 3.sezon prömiyerine Hakan Yıldırım koleksiyonundan şahane bir elbiseyle katıldı.

Sevgili STYLEBOOM'dan gelen teknik bilgilere göre Hakan Yıldırım 03-06 Şubat'ta Istanbul Fashion Week'te sunacağı Sonbahar/Kış 2010-11 koleksiyonuyla bu yıl aynı zamanda ilk kez LONDRA MODA HAFTASI'na da katılacak. Hemde her sene sadece 1 yabancı modacının katılmaya hak kazandığı bir şölende. Bu müthiş başarısı için Sevgili Hakan Yıldırım'ı canı gönülden kutlarım.

Buda uluslararası otellerin balo salonlarında Türk müşterilerine defile yapmayı başarı zanneden terzilere güzel bir kapak olsun !! ( Napayım tutamıyorum dilimi iştee :)

Yorumlar

  1. negüzel haberler bunlar!

    YanıtlaSil
  2. üzgünüm ben buna katılamıcam.bora aksu tamammen kendi çabasıyla orada defile yapıyor.fakat hakan yıldırım devletten oradaki dil kursu ve ev kirasına kadar alyor.oraya kabul edilmek icin bir ingiliz ajansa deli paralar harcanıyor.genclere yatırım yapılmalı bence 45 50 yasındaki kişilere degil.kısacası bu bir tasarımcı basarısı degil sadece parayla edinilmiş bir yer.boyle olamlı ancak demiştim yatırımlar yanlış yere yapılıyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.