GUCCİ - 2010 İlkbahar-Yaz Reklam Kampanyası

 
İlk bakışta Mario Testino'lu Versace reklamlarını andırıyor. Ama bunlar medar-ı iftiharımız Mert Alaş ve partneri Marcus Piggott 'un objektifinden çıkma yeni Gucci reklamları. Gri, yeni sezonun hit rengi olma yolunda hızla ilerliyor.

Yorumlar

  1. İnanmıyorum! Mutluluktan çığlık atabilirim şu an. Blogunu kapattığını düşünmmuştum Pelin. Hergün modavesosyete.com'a tıklayıp baktım ama hata veren bir site çıktı karşıma. Bende yoğun olacağını düşünüp kapattığını sandım siteyi. Acaip mutluyum şu an, özlemişim yazılarını. Tekrar yazdığını görmek çok güzel. :)

    Haber verdiği için style-boom.blogspot'a çok teşekkür ederim.


    Habere gelecek olursak, gri zaten çok sevdiğim bir renktir. Özellikle bu sezon pembeyle beraber çok kullanılacak gibi. Gucci'nin yeni koleksiyonun da ise beni benden alan ilk şey platform tabanlı topuklu ayakkabılar oldu. Sanırım aşık oldum onlara. Giymek için tasarlanmadığı belli, baş ucumda dursunlar yeter. :)


    derya

    YanıtlaSil
  2. deryacım ne mutlu yine beni bulabildin. blogspota döndükten sonra daha yeni google search de görülmeye başladım. saolsun burçinin duyurusuyla bazılarınız beni yine bulabiliyor.

    YanıtlaSil
  3. arayan bulur, seven unutmaaaz:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.