BİR VİCTORİA BECKHAM OLMAK !

 



Kadın ne yaptı etti en sonunda kendisini bir modacı olarak kabul ettirdi. Başında Spice Girls üyesi sonrada futbolcu karısı olarak başladığı şöhret dünyasında artık yeni bir sıfata sahip. Modacı Victoria Beckham..Ya da afillisinden designer demek daha bir yakışacak :) O kadar adam yerine koymamalarıma karşın en son gülen kendileri oldu. Bana da bükemediğim yerini öpmek kaldı :))




Son koleksiyonu dikkat çekici bir yalınlığa ve zerafete sahip. Herhangi bir imaj kaygısı yok çünkü zaten imaj kendisi. Aslında bu imajdan sıyrılıp yeni ve taze bir imajda ısrarcı olabilirdi. O bilindik Victoria gözlükleri, asık suratı, saçları ve yapmakcık pozlarıyla hatun hiçbir zaman başkası olmak istemedi. Koleksiyonumda, bende buyum isteyen alır giyer dedi. Üstelik tüm koleksiyonunuda önce kendisi giydi.



Koleksiyonunun defilesinde yaptığı açılış konuşmasında heyecanı farkedilir düzeyde. O yapmacık Victoria gidivermiş yerine sanki çocuksu bir heyecan yaşayan yeniyetme gelivermiş.



Defiledeki tüm ayakkabılar Brian Atwood imzalı. Mekan Sex and the City filminde Carrie ve Big'in evi. Yanında muhteşem Hamish Bowles ve Grace Coddington.

Victoria'nın sevilmemesinin sebebini anladım. Çünkü o, her kadının yaşamak isteyeceği bir hayatı rezilliğini çıkararak yaşıyor.

Tüm koleksiyonu görmek için TIKLA

Yorumlar

  1. daha once yne sana yazdigim gibi ben de artik takdirlerimi sunuyor, hatta cok calistigini goruyor ve son iki koleksiyonua da bayiliyorum!

    videoya ozellikle bayildim, eh hamish bowles grace coddington ve hillary alexander uclu karisinda gercekten de cocuk gibi,ama gururlu:)

    YanıtlaSil
  2. Victoria Beckham tasarımlarını beğeniyorum çünkü kullandığı renkler çok uyumlu oluyor. Her zaman sadelikten yana olduğum için alacalı ve rengarenk tasarımları pek beğenmiyorum. Victoria'nın tasarımlarında ilk dikkatimi çeken her daim kıyafetleriyle uyumlu ayakkabılar kullanması. Bazen tek renk bile giyindiği veya tasarladığı oluyor ama buna rağmen hiç sıkıcı gelmiyor bana. Hem sade hemde cazibeli ve seksi olmanın karşılığı bu olsa gerek. Düz çizgiler, düz renkler ama sonuç olarak son derece gösterişli bir tarz.


    derya

    YanıtlaSil
  3. kadın güzel güzel anlatıyor ama yanındakilere baksana kimse umrundaymış gibi davranmıyor:)Sanki biraz bilinçli bir ilgisizlik var.Aslında işi bir hayli zor, sırf adı Victoria Beckham diye normal yapabilir kapasitesini otomatikman düşük buluyor moda çevresi.Ama kadın gayet güzel yaptı işte..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.