DOĞRU İSİMLERİ SEÇİN LÜTFEN !

 
Meg Ryan 100 bin dolar karşılığında İstanbul Moda Günlerine katılacak ve defileleri en ön sırada seyrederek İstanbulumuzun uluslararası moda arenasında ihtiyacı olan reklamı sağlayacaktı.

Meg Ryan'ın ne kadar doğru bir seçim olduğu zaten tartışılır. Hollywood'da magazinsel hiçbir kredisi olmayan, moda konusunda koca bir sıfır ismi sen dünyanın parasını verip getir sonrada kadını ilk uçakla ülkesine dönecek kadar ilgiden bunalt !!

Kıç kıvırdığımız Paris Hilton bile bundan daha doğru bir seçim olurdu. Mesela Özlem Süer Paris'de defilesine çıkarttığı Jessica Simpson'ı İstanbul'a getirseydi süper olurdu..Hayır Simpson'ı da onaylamıyorum ama hiç olmazsa kötünün iyisi dediklerinden işte.

Meg Ryan'a ülkemin magazini o kadar fazla ilgi göstermişki kadıncağız yoğun ilgiden baygınlık geçirmiş. Ben dayanamam bu kadar ilgiye diyerek hanımefendi ilk tarifeli uçakla ülkesine geri dönmüş. Üstelik sözleşmede her defilenin en ön sırasında görünmeside var. Bizimkiler o kadar canavarlaşmışkı kendisi adına düzenlenecek partiye bile katılmıyor. Sen neymişin be benim magazin medyam !!!

İTKİB bu densiz kadına haddini bildirmeli. Ardından verdiği parayı faiziyle geri almalı. Olmadı o zaman sıkı bir tazminat davası açsın isterim. İsterim istemesinede eminim bizimkiler açılış kurdelasını kestiğiniz için teşekkür ederiz mektubu göndermişlerdir bile.

Hanımefendi sanki galalarda, Oscarlarda ya da diğer Hollywood gecelerinde randevuyla fotoğraf çektiriyor. Muhakkak biraz daha organizelerdir ama bizimkilerinde bu kadar dayanılmaz şekilde olacağını sanmıyorum. Bunlar buraya bir şımarıkçana geliyorlar. Havalar cakalar havada uçuyor.

Bir dahaki sefere bu tarz rezilliklerin yaşanmaması için organizasyon yetkilileri gerekli çalışmaları titizlikle yaparlarda moda adına önemli bir haftaya böylesine gölge düşürülmez.

Yorumlar

  1. kesinlikle sekerim, bu tur islere zaten daha public figürler getirilmeli, oyle 2 isiktan 5 kameradan urkup sicramayacak, bir moda haftasina matrixden firlamis gibi gelmeyecek. itkib avukatlarini cagirtmisti galiba ama tabii bzim millette nesemiz bozulmasn biz keyfimize bakalim ruhu oldukca ise yarra mibilmem, yoksa hakikaten bu kadinin solemesi ayip donuna kadar alinabilir tazminatla!!

    YanıtlaSil
  2. senin siten kapanmıştı ve ben seni en son doğumla ilgili yazından sonra bir daha bulamadım. Şu anda ise yeniden bulmanın mutluluğu içindeyim, meğer blogspot olmuşsun yine:)) Ben de hala hamileyim:)) 2,5 ay kaldı.

    YanıtlaSil
  3. canımmmm hoşgeldin kavuşturana o zaman :) oy oy oy bişiciklerde kalmamış desene :) çok güzel anlardasın..dışarı çıkınca panikten tekrar içerde olsun diye dileyebilirsin benden söylemesi :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.