BİRİ BANA AÇIKLASIN !

Karşınızda Vogue Türkiye'nin lansman partisi.Ama parti ne İstanbul'da ne de başka bir şehrimizde. Taaa Paris'de Hotel Crillon'da ! Biri bana bunun sebebini açıklarsa sevinirim. Çünkü buna 'Dam üstünde saksağan vur beline baltayı' denir.



Partiye Carine Roitfeld'in yanısıra ana kraliçe Wintour'da gelmiş ama anlaşılan o kadar kısa kalmışki resmi bile çekilememiş. Hüseyin Çağlayan'ı görmek güzel. Seda Domaniç'in kırmızı elbisesi Hakan Yıldırım imzalı. Vogue'un ruhunu yakalamak için epey uğraş veriyor ve gördüğüm kadarıyla başarıyorda. Devammm...



İlk sayının kapak yıldızı Jessica Stam, Lindsay Lohan ve Haider Ackermann.



Olivier Theyskens, Gareth Pugh ve Karolina Kurkova.

Mert Alas, Riccardo Tisci ve Marcus Piggott.



Yaz Bukey, Peter Dundas ve Roberto Cavalli.

Partiye katılan bu uber,süper,züper isimleri bir zahmet İstanbul Moda Günlerin'de de görebilelim. Adı üstünde, Vogue TÜRKİYE !

Yorumlar

  1. Haklısın Pelin.

    Ama ben biraz anlayabiliyorum neden Paris'i seçtiklerini. Bu şekilde daha fazla yabancı basında haberleri yapılır gibime geliyor. Vogue Türkiye'yi henüz kimsenin ciddiye aldığını sanmıyorum. Kendilerini kanıtlamaları gerekiyor. Paris'te lansman düzenlemekle bunu amaçladılar sanıyorum. Gerçi güzelim istanbul da bu lansman için harika bir lokasyon olurdu ya, Paris moda konusunda İstanbul'dan daha güçlü bir isme sahip maalesef.

    Bu arada Seda Domaniç harika görünüyor. Sanırım onu sevmeye başladım. :)

    derya

    YanıtlaSil
  2. bidiğim kadarıyla vouge partileri geleneksel.vouge turkiye lansmanı ise geleneksel vouge partisinin içine katılmış.yani bu isimler zaten vouge partisine gelecekler,bi de vouge türkiye nin lansamanı da partiye dahil olursa bir taşla iki kuş misali olur diye düşünmüş olabilirler.çok da haksız değiller aslında.doğuş grubu dergiye çok önem veriyor bence bu biraz da onun da göstergesi.

    YanıtlaSil
  3. Pelin bak ne buldum :)

    http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=33529&p=10&rid=2368


    derya

    YanıtlaSil
  4. saol deryacım. kadın bakışıyla dövüyo insanı. full karizma :))

    YanıtlaSil
  5. burada olan bir Vogue Türkiye lansmanı bu kadar ilgi çekmemekle beraber bu kadar ünlü ismin de katılacağının meçhuliyeti sebebiyle olabilir bence..

    YanıtlaSil
  6. Ben bir Carine Roitfield hastasiyim ve ben onun bu lansmana gelmis olmasi bile inanilmaz bir durum!

    Seda Domanic ise kesinlikle guzel olmasinin yanisira bu denli black bir partiye boyle kipkirmizilar icinde gelmesiyle tam bir risk taker oldugunu kanitlamak ister gibi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.