KİM HAKLI ?

 


Biri Hürriyet Kelebekten Melis Alphan diğeri ise piyasanın yenisi Cadde'nin De-Mode'si Hacer Yeni.

İkiside bugünkü köşelerinde Verda Penso'yu mercek altına almış.

Melis Alphan yerden yere vururken, Hacer Yeni 7 puan verecek kadar beğenmiş.

Bence Melis Alphan az bile yazmış. Kıyafetin tutulacak hiçbir yanı yok. Peki sizce kim haklı ?

Yorumlar

  1. Melis Alphan'ın görüşlerini pek sevemedim ben maalesef. Bir kaç haftadır Hürriyet'ten takip ediyorum yazılarını. Ona göre topuklu ayakkabı yalnızca gece giymek içindir, sahne kostümleri fazla frapan, kürkler antika vs. Yani kısacası herkes rüküş. Yirmi yazısının içerisinde beğendiği belki de sadece iki üç isim vardır. Diğer yandan Hacer Yeni'yi ilk defa duyuyorum ama Verda Penso konusunda haklı olduğunu düşünüyorum. Verda Penso'nun zaten kendine has bir tarzı var, tarzına uygun olarak giyindiğini düşünüyorum. Sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler. :)


    derya

    YanıtlaSil
  2. Hacer Yeni yanlış yolda. Elle dergisinden Milliyet Gazetesine geldiği için dergicilik geçmişi dolayısıyla modaya çok bağlı kalıp objektif değerlendirmeler yapamıyor. H.A.

    YanıtlaSil
  3. Melis Alphan'nin genel olarak yazilarini okudugum zaman guluyorum :) cok eglenceli yaziyor. genelde dogru tespitlerde bulunuyor.

    YanıtlaSil
  4. aslında hacer yeni'nin ne dediği anlaşılmıyor. ne demek istediğini ancak verdiği nottan anlıyorum. hem negatif hem pozitif doneler sunarak okuyanın aklını karıştırıyor. daha net olması lazım. bugünkü köşesindede hem güzel diyor hem kötü. kerpeten ali misali n'oluyo lannn :))

    YanıtlaSil
  5. Ben Melis Alphan'ın Hürriyet gazetesinde ömrünün dolduğunu düşüyorum. biranönce o değerli köşeyi yeni bir isme bırakması lazım. Zira etrafımda herkez ondan çok sıkıldı ve gazeteyi açtıklarını o kısmı görmek dahi istemiyorlar.

    Hep aynı tip olumsuz, konuşulmak adını dozajı yüksek eleştiriler.

    YanıtlaSil
  6. melis alphan'in her dedigi dogru, her dedigi moda kanunu diye bir sey tabii ki yok ama zaten bu "ayna " kosesi ozellikle elestirel bir kose, hani her yazisi boyle olumsuz, boyle tuuu sana seklinde degil:)

    YanıtlaSil
  7. vala Hacer Yeni'yi ben de anlamıyorm.saçma sapan karışık cümleler kuruyor.

    YanıtlaSil
  8. Kimle kimi kıyaslıyorsunuz? Orijinalle taklidini mi? çok saçma

    YanıtlaSil
  9. melis alphan da başkasından aldı bu köşe fikrin. orjinali melis alphan değil o yüzden kıyas götürür bence ama hacer yeni ile değil. hacer yeni ne yazıyor hiç anlaşılmıyor. ne ben anladım, ne anlayan gördüm. bence ne dediğini o da bilmiyor :)) zaten eleştirileri hiç yerinde değil.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.