BAHAR ŞIKLIĞI

 
İki güzel ve bakımlı elti. Begüm Şen ve Aslı Şen. Konu moda ve şıklık olunca Begüm Şen hep bir adım öndedir. Ama bu sefer boynuz kulağı geçmiş.

Aslı Şen çiçekli elbisesi, denizden biraz evvel çıkmış gibi görünen saçları, asla yakışmayacağını düşüneceğiniz ama bal gibide yakışan soket çorapları ve pembe ayakkabılarıyla Begüm Şen'in Lanvin tulumu yanında adeta bir bahar güneşi.

Marni gladyatörleriyle beraber Helenistik tarz ne yazık ki Begüm Şen'e pek gitmemiş.

Yorumlar

  1. Begüm hanımın üzerindeki tulum bu sezon pek bir revaçta. Aslında çok hoşuma gidiyor bu tarz tulumlar ama bu şekilde uzun olanları için biraz boy lazım. Şort şeklinde olanlar daha minyon dostu oluyorlar sanki. :) Ben beğendim Begüm hanımı ama Aslı hanım daha havalı görünüyor kesinlikle. Çiçek desenli elbisesi çok şık. Ayyakabı içine çorap bundan beş yıl önce "ay iğrenççç" tepkileriyle karşılaşırdı muhtemelen ama şimdi gayet güzel görünüyor insanın gözüne. Hatta sandalet içine çorap giyinenler bile mevcut. Ve bütün bunlar doğru kombinasyonlarla birleşince hiç göz zevkimizi bozmuyor. Demekki moda asla, "asla" dememekmiş.

    derya

    YanıtlaSil
  2. Aslı Şen kesinlikle sezonun en gözde trendlerini inanılmaz bir şıklıkla birleştirmiş, trendy olayım derken olayı batırmamış, çok çok çok begendimmm!

    YanıtlaSil
  3. biz beğendik ama hacer yeni beğenmemiş. bugünkü köşesinde 1 not vermiş :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.