EN SON NE ALDIM ?

 




Malum gebelik bitti, rejimler yapıldı normal hayata dönüldü. Birde üstüne baharda gelince insanın içindeki alışveriş perileri cilveleşmeye başlıyor :) Bundan sonra yaptığım alışverişleri sizlerin beğenisine sunacağım. Millet dolaplarını boşaltırken bendeniz doldurmaya devam ediyorum :)

Bu gibi durumlarda insanın bir kızının olması pek faydalı. Kendisine hanlar apartmanlar kalmayacak ama sıkı bir vintage dolusu gardrop kalacak :)

En son Swarovski taşlı siyah Prada mini portföy ve gül kurusu renkli Prada cüzdan aldım. Cüzdanımı şimdiden kullanmaya başladım. Ama portföyüm için acilen bir düğüne ihtiyaç var :)

Yorumlar

  1. bebişten sonra blog yazarlığını bıraktığını zannediyordum :( icon jane de gördüm, çok sevindim. meğer sadece taşınmışsın :) her gün takip etmeye devam :) portföy süpermiş bu arada. güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. her kimsen beni bulduğuna çok sevindim :) tekrar hoşgeldin o zaman :)

    YanıtlaSil
  3. süperler,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  4. portföyü çok beğendim güle güle kullan. Ben doğumdan sonra henüz başlayamadım rejime, nasıl becerdim? Pilates desteği alacağım ama rejimi nasıl yapıcam bakalım?!

    YanıtlaSil
  5. teşekkürler :) ben doğru dürüst rejim bile yapamadım. şu ara bişi deniyorum. eğer olumlu sonuç alırsam zaten sizlerle paylaşacam hemen :)

    pilatese feci gıcığım ben :) yavaş sporlar bana göre değil. spor yaptımmı anam ağlamalı benim :)

    YanıtlaSil
  6. portfoy cook guzel, guzel gunlerd ekullan canim! ben de sirf bu bahsettigin sebepten hicbirseyimi satmiyorum:)) hele bebsim bi olsun, kiz olursa gercekten cok sanslı olacak:))ben anneme verdikleri yuzunden cok kiziyoruum:)

    YanıtlaSil
  7. clutch çok çok çok güzel!
    ikisini de güzel günlerde kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  8. harikalar,kaça aldığınızı sorsam ayıp olurmu acaba

    YanıtlaSil
  9. saolun..

    sevgili nur ne sen sor nede ben söyliyim. o derece :)

    YanıtlaSil
  10. çok güzelmiş güle güle kullan bende cüzdana bayıldım :)

    YanıtlaSil
  11. teşekkürler azra.ilk görüşte rengine vuruldum çok hoş.

    YanıtlaSil
  12. bi çantaya bu kadar para verirken üzülmüyomusunuz acaba? yanlış anlaşılmak istemem çok güzeller güle güle kullanın ama ne diyeyim yani her biri 1 milyar olsa hatta daha bile fazla...benim içim acıyo en azından

    YanıtlaSil
  13. vionet yerden göğe kadar haklısın. bende biliyorum alınmamalı. hep bir daha almıyacam diyorum sözler yeminler ediyorum taaaki beğendiğim birşeyi görene kadar. o zamanda dünya duruyor işte :) kesin bende bir sorun var farkındayım :) sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Pelin ben bu post'u su anda gordum, yaziklar olsun bana :) Her ikisi de nefis! Cuzdanin taba renginden ben de kullaniyorum, disi cok klasik ve zamansiz, ici cok kullanisli. Siyah portfoy ise i-na-nil-maz!

    YanıtlaSil
  15. teşekkürler canım :) gül kurusunu eskittim bile. :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.