İLK HEDEFİMİZ AKMERKEZ İLERİ !! :)

 





Kendileri çok genç olmasa da markaları genç. İsimlerini daha yeni yeni duymaya başladık. Hiçbirinin kendine ait bir satış noktası yok. Bu yüzden fırsat buldukça güçlerini birleştirip birlikte satış yapıyorlar. Bu kez Akmerkez onlara kucak açtı.

7 Nisan(Bugün) - 20 Mayıs tarihleri arasında yenilenen alışveriş merkezi, görkemli bir moda etkinliğine ev sahipliği yapacak. Gelecekte isimlerini daha sık duyacağımız 35 tasarımcı, altı hafta boyunca “Akmerkez FashiOnAir” isimli organizasyonla tasarımlarını moda severlere ulaştıracak. Tekstilden endüstriyel tasarıma, aksesuardan dekorasyona farklı kategorilerde yaratıcı işlere imza atan tasarımcılardan bazıları, kendilerini hem de bu yazı nasıl gördüklerini anlattılar.

KİM, HANGİ HAFTA, NE SATACAK?

7-21 Nisan Haftası :

Zeynep Tosun, Selingerie (iç Çamaşırı), Second Chance, Vanessa Raisa, Gül Ağış, Etcetura, Nazlı Bozdağ, Elif Cığızoğlu, Serhan Gürkan (endüstriyel tasarım), Parisistanbul (takı), Güneş Dericioğlu (çanta, ayakkabı)

22 Nisan- 5 Mayıs Haftası :

Eda Akpınar, Zeynep Erdoğan, Nazlı Ceylan, Selim Baklacı, Gizel Akgönül, Berra Terzioğlu, Ceylah Zigoşlu, GB Style (tişört), Bige Köprülü (ayakkabı)

6-20 Mayıs Haftası :

Burçak Ertem, Rojin Aslı Polat, Özlem Ahıakın, Magenta, Elif Ergin, Simay Bülbül, Oye Bikini, Begüm Salihoğlu, Asu Aksu (dekorasyon), Asu Somer (dekorasyon), Zeynep Duygulu (ayakkabı), Gökçen Ataman (kedi köpek couture).

Kaynak : Pudra

Yorumlar

  1. bu haberi haftasonu okuduğumda çok sevdim, akmerkez ne olursa olsun hepimizin kürkçü dükkanı:))

    YanıtlaSil
  2. evet evet akmerkezin yeri ayrı, o tadilatlar sırasında bile dosemelere gecen stilettolarıma acımadım gezdim ya bu etkinligi hakediyorum kesinlikle:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.