VE KARŞINIZDA GUCCİ Daryl !..

 


Sosyetemizin tanınmış simaları yazlık cicilerini sergilemeye başladı. İlk Fendi sandallarla Siren Ertan Çarmıklı ve Eda Taşpınar'ı gördük. Bu haftada Elif Dürüst ve Özlem ÖnalGucci Daryl sandallarla görüyoruz. 930 dolarlık sandallar her tarzla uyum sağlayacak çizgiye ve gösterişe sahip.

Kaynak : Hello,Şamdan,OK Dergileri

Yorumlar

  1. Elif hanımın fotoğrafını sabah gazetesinde görür görmez senin bu yazıyı yazmanı bekliyordum sabırsızlıkla Pelin. İnan bu şekilde ayakkabılara değineceğini tahmin etmemiştim ama belki şık/rüküş köşene eklersin diye tetikte bekliyordum. :) Bayıldım, aşık oldum bu ayakkabılara. Tarif edecek kelime bulamıyorum. Bir kaç ay önce Gucci'nin yeni sezon reklam kampanyasına değinmiştin. Orada buna benzer platform topuklu bir sandalet vardı. O günden beri Gucci'nin yeni sezon ayakkabılarına takmış durumdayım. Bence Elif hanımda Özlem hanımda çok güzel kombinlemişler bu ayakkabıları. Çok beğendim, çok.


    derya

    YanıtlaSil
  2. ben de Dürüst'ün ceketine bayıldım peliin!

    YanıtlaSil
  3. Özlem Önal mükemmel.
    Elif Dürüst'ün ayağına kiremit bağlamış gibi dururken, Özlem Önal'ın vücudunun doğal bir parçası gibi olmuş.

    YanıtlaSil
  4. Ah ben siizn blogu nasıl geç keşfetmişim.Bayılıyorum okurken her yorumunuzu.Öyle keyif aldım ki her bir postunuzdan.Saatlerdir bu blogtayım ve hiç sıkılmadım.Görselelri öyle güzel seçip, anlatmınızla da öyle güzel renklendirmişsiniz ki bloga bayıldım. Bu arada Elif Dürüst'ün tarzını hep çok beğenmişimdir ve burda da bir o kadar spor ama şık olunabileceğinin örneğini göstermiş.Ama bu kadında bir duruş, bir hava var zaten.Benne giyse çok yakıştırıyorum. Bu arada bu acemi bloggera da bir uğrayıverirsen çok sevinirim, ben çok mutlu edersin sevgili modavesosteye.Benim ki sizin blogunuz yanında çoook acemi ama olsun.İnsan birileri uğrayınca çok motive oluyor kendinizden bilirsiniz.Sevgiler...

    http://papis-style.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. hiçbir zaman geç değildir :) aramıza hoşgeldin sevgili papis style :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.