SEX and THE CITY 2 - Londra GALASI

 
Sanatçı bir dostu en güzel anmak O'nun eserlerinden birini kullanmaktır..Sarah Jessica Parker'da aynısını yapıyor. Londra galasına bir Alexander McQueen giyerek gökyüzüne selam gönderiyor. Bu da yetmemiş birde taşlarla bezeli siyah bir kol bandı takmış. Gözleri yaşartacak bir incelik. Çok duygulandım :(

Parker, böylesine teatral bir kıyafeti taşıyabilecek ender isimlerden. Kıyafetin havasına birde Philip Treacy gibi bir ustadan olağanüstü güzellikte bir başka sanat eseri katmış. Fevkaladenin fevkinde mest olmuş durumdayım..Şahane şahane şahane !!!

Kim Cattrall ve Samantha karışmış durumda. Karşımda daha çok Samantha'yı görür gibiyim. Vintage Thierry Mugler ile son derece seksi bir asalet içinde. Harika !

Kristin Davis'in Norman Norell imzalı kıyafeti bir başka sanat eseri. Üstündeki işçiliği anlamak için resmi büyütmeye bile gerek yok. Davis'in minyon tipine son derece uygun harika bir seçim.

Cyntia Nixon dörtlü içinde en az heyecanlandıranı. Narciso Rodriguez imzalı kıyafetinin göğüs kısmındaki potlar rahatsız edici. Hiçbir özelliği olmayan örneklerine her yerde rastlayacağınız bir seçim.

Yorumlar

  1. Sarah Jessica Parker harika görünüyor hakikaten.

    Bu arada filmi dün izledim ama nasıl bulduğumu söylemeyeceğim. Senin filmi izledikten sonra yazacağın yorumu (eğer yazmayı düşünüyorsan) merakla bekliyorum Pelin. Eleştirilerini her daim çok isabetli buluyorum. :)

    Derya

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.