BUNU GAGALAMAK GEREK !!

 
Şöhretindeki en büyük pay hiç şüphesiz tuhaf ve ucube giyim tarzı. Kendisinde her türlü saçmalığı ve garipliği görmeye alıştım ama işin içine klasiklerin klasiği Hermes gibi bir marka girince işte orda herkes haddini bilecek.

Caaaanım Hermes'ciklerin haline bakarmısınız !!! Birisinin üstüne Japonca birşeyler karalamış. Bir diğerine ise gelişigüzel zımbalar ekletmiş..

Bu kadına Hermes kullanmak yasaklanmalı. Valla şaka yapmıyorum ciddi ciddi Hermes yetkilileri devreye girmeli ve bu konuyu konuşmalı. Kafasının dikine gidersede marka imajını yerlebir ediyor diye dava açılmalı.

Reklamdır diye kim böyle madara olmayi ister ki canım !!?

Yorumlar

  1. ben katılmıyorum lady gaga günümüzün en teatral ve en stil sahibi kadınıdır.Farklı giyinmeside bundan kaynaklanıyor...ayrıca insanlar olur olmadık herşeye dıy yapıyorda lady gaga hermes'ini farklı yapınca mı olay oluyor???!

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle aynı fikirdeyim. Nasıl Ferrari yetkilileri mallarını takip ediyorsa Hermes'te aynı şeyi yapmalı.Zavallı çantalar :(

    YanıtlaSil
  3. Bence bir şeyleri kendi stilinde yorumluyor olmasında bir sakınca yok. Ortada yüzlerce aynı çantadan görebilirsiniz ama bu tamamen ona özel, güzel yanı da bu :)

    YanıtlaSil
  4. yorumlama işini bende severim ama söz konusu klasikler olunca feci tutucuyum bu konuda :)

    YanıtlaSil
  5. Uzun zamandan beri daha 'overrated' ve 'freak' bir insan gormedim, bu kadinda ne bulunuyor anlamiyorum. Bence de Hermes tipki tup takilan aracina el koyan Ferrari gibi bu cantalara el koysun. Reklama ihtiyaclari yok nasil olsa...

    YanıtlaSil
  6. ah bende bi anlayabilsem alim olacam valla :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.