ALESSANDRA AMBROSİO DEMİŞKEN..

 
Söz hazır IFW ve Alessandra Ambrosio'dan açılmışken geçen günlerde ailesiyle birlikte çektirdiği resimler fazlasıyla dikkatimi çekti. Zaten bu güzellik dikkat çekmese olmaz. Sevgilisi Jamie Mazur ve 2 yaşındaki kızları Anja Louise ile adeta mutluluğun resmini çizmişler.

İnsanın bu kadar güzel bir anneye sahip olmasıda buluğ çağında epey büyük bir sorundur:) Anne güzelliğini kaybetmeye yada yaşlanmaya başlayana kadar ne yazık ki kıyaslanmak kaçınılmaz bir kaderdir onlar için. Tecrübeyle sabittir :) (Eğer uzun bir süre benden ses alamazsanız bilin annem bunu okumuştur :)

Yorumlar

  1. Uzun bir aradan sonra merhaba Pelin.

    Next firması için katalog çekimi yapıyordu Alessandro Ambrosio bir kaç yıl kadar önce. O zaman tanıştım onun o güzel yüzüyle ve o gün bugündür hayranım. Top model deyince aklıma gelen ilk isim. Bu fotoğraflar ise hakikaten şahane. Bayıldım bu tabloya. Allah bozmasın ne diyelim. Ayrıca paylaştığın için teşekkür ederim Pelin yoksa göremeyecektim. Umarım Alessandro'nun varlığı IFW'in dünya basınında geniş yer bulmasını sağlar. Ben umutluyum.

    derya

    YanıtlaSil
  2. gerçekten müthiş güzel bir kadın ama sana katılıyorum, IFW'nin daha ağır top bir konuğu olmalıydı.

    YanıtlaSil
  3. deryacım özlettin kendini. bende bir yazımdan falan rahatsız olduda takip etmeyimi kesti diye hayıflanıyodum. çok mutlu oldum seni gördüğüme bidaha sakın arayı açma böyle ltf :)

    judy alesssandra IFW'ye değil KOTON'a geliyor. defileye katılacak dünya kadar parayı alacak sonra vınnn ülkesi.

    YanıtlaSil
  4. başka bir adriana lima vakası çocuğun annesiyle alakası yok ! güzellik 0(o değil sıfır:)

    YanıtlaSil
  5. öyle deme ama kıyamammm ben kız bebeklere :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.