IFW - Dansın Adı BORA AKSU !

 

İşte buram buram bir Bora Aksu ! Siyahın somonla ve pudrayla dansı. Pembenin en güzel tonu. Mankenler bez bebek gibi. Styling ekibi hala Londra Moda Haftası'nda :) Aksu'nun koleksiyonundaki Central Saint Martins havası öyle bir şahlanmışki tutabilene aşkolsun. Kendisine doyulmuyor. Aksu'nun her moda haftamıza katılması zorunlu kılınmalı ! Kişisel Notum : 8/10


Yorumlar

  1. pelin sende ifw ye gittinmi?

    YanıtlaSil
  2. yok gidemem tatildeyim ben datça'da :)

    YanıtlaSil
  3. biraz saçma olacak ama oruç tutuyomusun

    YanıtlaSil
  4. Bora Aksu zaten dünya genelinde bizlerin göğsünü kabartan ender başarılı türk modacılardan. Harika olmuş koleksiyonu. Önceki yazılan yorumlara istinaden yazıyorum, Atıl Kutoğlu'nu bu kadar şişirmek yerine keşke Bora Aksu daha fazla tanıtılsa ve saygınlık sağlansa Ülkemizde. Bora Aksu, Erdem Moralıoğlu, Hüseyin Çağlayan vb. gibi gerçek anlamda dünya markası olmuş isimler dururken nedense ülkemizde başka isimler pohpohlanıyor.


    derya

    YanıtlaSil
  5. atıl da büyük bir isim ama daha popüler kültür ve daha genele oynayan bir tasarımcı. PR ile kendini oldukça iyi ifade edenlerden. ama hüseyin çağlayan ve erdem için dediklerinde haklısın kesinlikle, keşke daha çok sahiplensek.

    YanıtlaSil
  6. çok güzel mistik ve gothem bi görüntüsü var ama sen kalk bmyle kıyafetler tasarla, sonra kotona kıytırık penye elbiseler yap:))
    kendi koleksiyonu süperrmiş.
    ama 3 yıl boyunca kotona yaptığı koleksiyon, olmamış otur sıfır :))

    YanıtlaSil
  7. her sezon biye kullanan hakaan a!her sezson plise kullanan arzu kaprol e! drapeden baygınlı gelen özlem süer e! veeeeee saçmalayan bahar korçan a! kapak olsun

    YanıtlaSil
  8. bora aksu ve günseli türkay ikisi de ilk günü muhteşem şekilde kapattılar bence, ben de blogumda en fazla onları sevdiğimi belirttim.

    YanıtlaSil
  9. Hüssein Chalayana laf yok! :D Onun yeri baska!
    Ben aynen katiliyorum! Türkay ve Bora Aksu sahane!
    Gerisi bence utancverici...
    Bu arada kolajlarin yine sahane olmus! Cok tesekkür ederim, internette ben türk modaci veya sanatcilar arayinca hic birsey bulamiyorum sayilir!

    YanıtlaSil
  10. teşekkkürler beğenmene sevindim bahar :)

    YanıtlaSil
  11. ayy dedikodu kazanını kaynatayım bakalım,Hakaan ANDAM ödülünü kazandıya. fransada 600 moda yazarına adsız birinden torpil mi var mektubu postalanmış. hemde mektup kötü bir fransızca ile yazılmış? ne dersiniz bizim modacılardan biri yapmış olabilir mi??
    xoxo :)

    YanıtlaSil
  12. ayy bu da linki

    http://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&cd=8&ved=0CDEQFjAH&url=http%3A%2F%2Fwww.independent.co.uk%2Flife-style%2Ffashion%2Fhakaans-andam-win-doesnt-make-everyone-happy-2022120.html&rct=j&q=hakaan%20andam&ei=fPt_TN6VIJGj4QaY2v3TCw&usg=AFQjCNEy_do4Jg9Cs_wPO_DpqFVVjPHuTg

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.