IFW - ÖZGÜR MASUR'un TÜM KOLEKSİYONUNU İSTİYORUM !!

 
Özgür Masur yine yaptı yapacağını. Her parçasına, her rengine, her kesimine aşık olunası bir koleksiyon çıkarmış. Tüller, volümler, fiyonklar havalarda uçuşuyor. Hele fiyonk benim için elbisede olmaması gerekenlerin başında gelir. Masur bu nefret ettiğim aksesuarı bile romantik gösterebilmiş. Ve ben hayatımda ilk kez sırtı fiyonklu bir elbiseyi satın alıp hemen giymek istiyorum.

Pudra renkli her parçaya aşık oldum. Masur'un bir kıyafetini giyen bir kadının kendini kötü hissetmesine imkan yok. Artık Aşk-ı Memnu'muzda yokki ekranlarda görme şansımız olsun. :( Kişisel Notum : 10/10

Yorumlar

  1. Pastel renkler şahane. Lilalar, pembeler, pudralar, tüller, şifonlar, aman tanrım sanırım nirvanaya ulaştım ben. :) Aşık oldum. Mankenlerin fizikleri de dahil olmak üzere hepsini istiyorum. Özellikle şu beyaz gömlekli, yüksek bel lila etekli kombinasyon şahane. Ayyakabıları unutmamak lazım, onlar da hayranlık uyandırıcı.

    Bu yıl IFW de gördüğüm ve en beğendiğim parçalar Özgür Masur'un eseri.


    derya

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle benimde favorim masur'dur.

    bu yeteneğin yurt dışına açılması lazım acilen !

    YanıtlaSil
  3. OOOOh!!
    Beni kolajlarini calmaya mecbur birakiyorsum! :D
    Bayildim! Sahane! Cok kadinsi tasarimlar :O
    Elline saglik! :) :)

    YanıtlaSil
  4. tamam kolleksiyon şık bir şekilde sergilenmiş ama malesef detaya indiğimizde o fiyonklar iç içe gecen parçalar ve tülden drape cok bilindik tasarım yok ama şıklık var .olan detayları iyi bir şekılde uygulamış.bir firmanın kolleksiyonu olsa cok basarılı bulabılırdım ama tasarımcı ıcın gayet basıttı benım ıcın İFW yıldızı zeynep tosundur

    YanıtlaSil
  5. Biz kadınların sonu ne olacak acaba bende bende diyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. Bana o şahaser, uçuşan, rüya gibi gece elbiselerinin yaratıcısı Valentino'yu anımsatıyor. çok başarılı buluyorum Özgür Masur'u. IFW'de bir o bir Zeynep Tosun muhteşemdi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.