KAN ve SEKS !

 



Dünyanın en ünlü müzik derigisi Rolling Stone'un eylül ayı kapağında True Blood dizisinin başrol oyuncularını görüyoruz. Hemde ne kapakla ?!!! Seksi, vahşi, kışkırtıcı ve kanlı !

Matthew Rolston imzalı resimlerimin devamını merak ediyorum. Eminim diğerleride bu denli kışkırtıcıdır. Vampirizmin tavan yaptığı bu dönemde yapılacak en güzel kapak.

Rolling Stone dergisinin ünlüleri bu kadar ustalıkla soyabilmesine şapka çıkartıyorum. Bence dergicilikte kapak konusunda kimse bu derginin eline su dökemez.

Bu kapakta enteresan olan birbirlerine sarılmış Anna Paquin ve Stephan Moyer'in gerçek hayattada sevgili olmaları. Aralarına kanımca en karizmatik vampir Alexander Skarsgård'ı almaları üçlü aşkı güzel yansıtmış. E tabi vampirin treesome'ı da bir o kadar seksi ve bir o kadarda kanlı olmalı. :)

PS : Dizinin ara sezon tatili o kadar uzun sürdüki tüm heyecanımın içine etmeyi başardılar. Bir türlü lazım gelen ruh haline bürünüpde seyretmeye başlayamadım. :(

Yorumlar

  1. Check this out! http://www.hafifmuzik.org/

    YanıtlaSil
  2. hahahahaha süüüpermiş yaaa :))

    YanıtlaSil
  3. treesome degil, threesome. Diger herseyde cok ozenlisiniz, begenerek okuyorum, ama eger ingilizce birseyler yazmakta israrciysaniz, webster.com 'da kontrol etmenizi oneririm.

    YanıtlaSil
  4. farkında değildim h'ı yazmadığımın. uyarı için saol :)

    YanıtlaSil
  5. Dünyada böyle şanslı kadınlar da var. Solunda İsveçli bir sarışın, sağında esmer bir yakışıklı. Hem de çıplaklar. Şans işte.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.