FASHİON'S NIGHT OUT - İstanbul'dan Manzaralar

 
İyisiyle kötüsüyle bir FNO yaşadık. New York'daki formülün Paris ve Milan'da bile tutmamışken İstanbul'da tutması beklenemezdi. Sağdan soldan duyduğuma göre alışveriş yerine homidi gırtlak beleşlere uçuşulmuş :) İstinye AVM en kalabalık yerken Bağdat Caddesi tam bir fiyaskoymuş.

Çeşitli organizasyonlara katılan isimlerde genelde sosyetik isimler. Çünkü bizde sosyetikler gereğinden fazla ünlüler. Gönül isterdiki sosyetikler yerine daha çok son dönemin gözde yıldızlarıyla çalışılsaydı. Mesela gözlerim bir Beren Saat bir Tuba Büyüküstün'ü aradı. Ya Mavi'nin Kıvanç Tatlıtuğ'u yada Ezel'imiz canımız ciğerimiz nerede ? Gerekli ön hazırlık ve güvenlikle hem istenilen ilgi fazlasıyla yaratılırdı hemde gelecek seneki organizasyon şimdiden beklenirdi.

Böyle bomba gibi alternatifler olabilecekken kalkıpda Feryal Gülman'ın Roman Mağazası'nda seçtiği kombinasyonları görmeye gitmek komedi.. Ya da Türkiye'de büyük olasılıkla ilk(!) ve tek(!) kafe sahibesi Ayşe Kucuroğlu ile Banana Republic'de hoşça vakit geçirmek ! Baştan kaybetmek isteyenler için ideal program :)

Vogue Türkiye'nin Twitter sayfasından edindiğim resimler için söyleyeceklerim ise; Istinye Park QUE'da Deniz Marşan'ın styling yapması hoş olmuş. Tuvana BüyükçınarSinem Kobal ve Arda Turan'ın ziyaret etmesi geceye yakışan bir kare. Burcu Esmersoy ve Lacoste çalışması her iki taraf içinde çok uygun. Ve bu tarz organizasyonların olmazsa olmazı Tülin Şahin yine röpörtaj veriyor. Ece Sükan ve Seda Domaniç gecenin en şıkları. Deniz Berdan, Eda Taşpınar ve Melissa Çakarlar ise gecenin en eğlenenleri.

Kaynak : Vogue Türkiye/twitter

Yorumlar

  1. bağdat caddesi? fiyasko mu? ben hayatımda caddeyi bu kadar renkli eğlenceli ve kalabalık görmedim müthişti

    YanıtlaSil
  2. ne güzel..ama birçok kişiyi memnun etmemiş anlaşılan. yorumların çoğu bağdat'ı eleştiriyor.

    YanıtlaSil
  3. Satışlar konusunda bir çelişki var.resmi açıklamaya göre bilmem kaç bin tl lık harcama olduğunu söylüyorlar ama bizzat katılan,olayı yaşayanlar açısından durum hiç de öle değil?ironik bir durum, bence.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.