HAKAAN'dan AÇIKLAMA LÜTFEN !!

 

Son dönemde ciddi bir anti Hakan Yıldırım çalışmaları var. Paris'de ki isimsiz 600 mektup bir yana benim mailime bile birçok haberler gelmekte. Kulağımıda gözümüde kapamam yetmiyor çünkü bu sefer karşıma Paris Moda Haftası fiyaskosu çıkıyor. Cevap arayan sorular çığ gibi arttı ama Hakan Yıldırım cephesinden tek bir resmi açıklama yok.

Hakaan daha geçtiğimiz sezon bomba gibi girmişti Avrupa moda dünyasına. Üstelik daha yeni ANDAM moda ödülünün sahibi oldu.Ben birçok kişinin iddia ettiği gibi torpille değil hakkıyla kazandığını düşünenlerdenim. Çünkü oldum olası tasarımlarını hep beğenmişimdir.

Bugünkü Hürriyet ve Sabah gazeteleri(Bülent Cankurt) Hakan Yıldırım'ın Paris Moda Haftası'nın defile programında yer aldığını yazmışlar. Keşke iyi bir araştırma yapsalarmış. Hakan Yıldırım'ın Paris Moda Haftası'nın programından çıkartıldığı geçen haftadan beri belli. Hemde program takviminin açıklanacağı gün son anda çıkartıldı. O kadar son dakika ki her saat başı bir program varken sadece Hakaan'ın defile saati yeri boş kaldı. Dikkat ederseniz listede her saat başı bir defile var. Sadece Hakaan'a ait olan 29 Ekim 19:00 boş.


Çünkü Hakaan nasıl oluyorsa oluyor ve off schedule listesine uçuveriyor. Gün ve saati değişmiyor ama en önemlisi listesi değişiyor. Yani program dışına, yani asil listeye alınmaya değer bulunmayanlar listesine geçiş yapıyor. Fransa'dan ANDAM gibi bir ödüle sahip olduktan sonra aniden liste dışı defile düzenlemek son derece moral bozucu olmalı. Aynı listede Ezra+Cetin'i de görüyoruz.

Şimdi bu ne demek oluyor peki ?

* O isimsiz gönderilen 600 mektupta yazılanlar doğrudur.
* Yanlışlık yaptık adama ANDAM'ı verdik bari zararın neresinden dönsek kardır.
* Torpil dedikodularından kafamız şişti biraz dinlenelim.
* Hakan Yıldırım'ın esinlenme/araklama tasarım söylentileri bıktırdı.

Niyet kötüyse sizde istediğinizi ekleyebilirsiniz. Ben bu gelişmeler karşısında gayet üzüntülüyüm.

Hakan Yıldırım cephesinin bunca olay karşısında hala sessizliğini korumasıda ne kadar doğru tartışılır. Artık altın değerinde olan sessizlik değil iletişim. Hakan Yıldırım'ın benim gibi sevenlerini ve takipçilerini en kısa zamanda bilgilendirmesi dileğiyle..

Yorumlar

  1. walaa dedikodulara göre fotoşipşak Mert A. ile Cüneyt A. yaptığı kulisler sonucu ödülü aldığı ve sıraladığın 4 maddenin orta
    ya karmaası olduğu söyleniyor..
    ohh you poor little hakan..next time, be careful about what you do..

    and who am i? that's the secret i never tell..xoxo

    YanıtlaSil
  2. pelo; madi clara'yı okuma o zaman, iyice aklın karışır:)

    YanıtlaSil
  3. sorma feci akıl karıştırıcı feciii :) de ben o konulara girmek istemiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. adsız üşenmiyormusun cnm o cümleyi her defasında yazmaya :) bulacam bigün ama kim olduğunu şaşırma sonra :)

    YanıtlaSil
  5. sizi gerçekten çok taktir ediyorum ne olur gazate ve dergilerde yazınız...cok cesur tarafsızsınız...moda ve sosyete forever sizin gibi yazarlara ihtiyacımız var...sizi tanımıyorum özür dilerim ne mezunusunuz bilmiyorum fakat o kadar yazar boşuna gazetecilik (iletişim)ve moda okumuş bence sizin yanınızda

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler güzel sözler için.

    horoz gibi şiştim sayenizde :)

    YanıtlaSil
  7. selmalar ben adsız;
    o benim imzam haline geldi.
    boşuna arama beni, ben aslında yoohum yoohh :))

    YanıtlaSil
  8. Kafa atıp dalasım geldi!
    Adamın tasarımları kesinlikle müthiş ve kesinlikle hak etti o ödülü, sırf Türk diye gmrdüğü muameleye bakın ya! -.-

    YanıtlaSil
  9. modafobik lütfen objektif olunuz hakan yıldırım sadece 1 defile ile bu ödülü aldı rakipleri hakandan cok daha iyiydi.hakan yıldımın türkiyede sergilediği kolleksiyonları birde rakiplerini imcelemenizi tavsiye ederim.moda evranseldir bence sırf türk diye hakan yıldırımı kayırmanın anlamı yok.kusura bkamyın karıştığı şaibeli durumlar var andamla ilgili çıkıp acıklma yapsın ozman.andamı alırken alkışlıyorsunuz fakat bilinmeyen sebebple defilesine yer verilmeyince türk diye yapıldı diyorsunuz bence olayın gercek sebebını arastırmak gerek

    YanıtlaSil
  10. rica ediyorum bu yorumumu yayınlayın!!!
    anti hakan çalışmaları olacak tabiki hakan yıldırım ı yakından tanıyanlar hakan ın ne mimarsinan mezunu nede 34 yaşında olmadığını gayet iyi biliyor vede muhteşem başarı dediklerinin mert alaşın sayesinde olduğunuda...yoksa allah aşıkna kate mossun vogue editörünün hiç bilmedikleri bir tasarımcının ilk defilesinde işi ne ? andam verilirken bir kişi bile eleştirmedi kimse diyemediki diğer adaylar hakandan daha iyiydi diye neden?kendinizi bir fransızın yerine koyunuz bi tarafta 2-3 sezon muhteşem işler yapan birileri diğer tarafta sadece bir defile yapmış biri(tasarımların özgünlüğüde tartışılır)ve boyle bir isme andam verilmesi tabiki bazıları torpil olduğunu düşünecek.yazılacak çok şey var ama insanlara saygımdan yazmıyorum.sonucta hakan neden andam gibi prestijli bir ödülü almasına rağmen resmi takvimden cıkarıldı tatmin edici bir acıklma istiyorum herkes gibi...ortada GERÇEK bir başarı varsa ilerleyen günlerde göreceğiz...keşke hakanı resmi takvim dışında izleyip andamı verselerdi boylece herkes çenesini kapardı ama ortada ya bir strateji hatası yada bazı şeylerin ortaya çıkışı var.AÇIKLAMAAAAAAAAAA:)))

    YanıtlaSil
  11. Benim aklıma neden olarak ayrımcılık geliyor ama tabi altında farklı sebeplerde olabilir. Açıklama lazım.

    YanıtlaSil
  12. açıklama geldi,'kendim istedim'
    evet mütevazi bi kişilk yada çok utangaç.
    yoksa koca paris moda haftasında,tüm medyayı ve celebrtiyleri moda ilahlarını elinin tersi ile itip, üvertür gibi yan çadırda show yapmanın başka bir açıklaması olamaz değil mi?

    ohh you poor little hakan..
    next time, try to say something is reliable

    and who am i? that's the secret i never tell..xoxo

    YanıtlaSil
  13. onur baştürk'ün bugünkü yazısında defileye dair haberler var. bilginize...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.