BEN ARTIK 1 YAŞINDAYIM !!

 

Merhaba ablalar abiler ! Ben Ayça. Biliyor musunuz ben artık 1 yaşındayım. Dün gece anişom babişom ve dadişomla beraber çok ışıklı bir restorantta kutladık doğumgünümü. Annem bana akşam yemekte giyeyim diye birşey almış ama üstüme büyük geldi olmadı. Sinir krizine giren annemi her zamanki gibi babişim sakinleştirdi ve olay beyaz pantalon ve mavi gömlekle kapandı. İkiside Gap markaymış. Gap nedir henüz bilmiyorum ama annemin dediğine göre siz anlarmışsınız.

Meğersem 1 yaşında olmak ne büyük bir sorumlulukmuş. Herkes benden yürümemi, konuşmamı ve dişlerimin çıkmasını bekliyor. Tuhaf tuhaf insanlar agu bugu mugu gibi sesler çıkarıp güldürmeye çalışıyor. O kadar sinir bozucularki gülesim olsa bile inatla gülmüyorum. Hafiften yürümeye başladım ama desteksiz yürümek henüz yemiyor. Minik adımlarla annemden babama gidiyorum o kadar. En büyük hobim arada yürüteçime atlayıp Bebek yapmak. Yemeklerden en sevdiğim tavuklu spagetti. Yanında yoğurtda varsa ne ala. Bulguru çok seviyorum ama annem diyorki fazla pırt yapıyormuşum o zaman. Neden pırtıma burunlarını tıkarlar anlamıyorum. Halbuki bana mis gibi kokuyor. Daha hala 4 dişliyim. Ama o 4 dişle her işimi hallederim. Grissinide yerim parmakta kopartırım.

Ben annemi ve babamı çok seviyorum. En çok babamla yere birşey atmaca oynamayı seviyorum. Birde altım değişirken annişomun göbişimi öpmesini..

Annnem bazen bilgisayarın karşısına oturuyor ve dünyayla bağlantısı kopuyor. Dediğine göre burda bir günlüğümü ne varmış. Onu yazıyormuş. Birde sizlerle olmayı çok seviyormuş. Onun sevdiğini bende sevdiğime göre bende sizi seviyorum. Sizde beni sevin ama tamammııı darılırım yoksa ?!

Hangi ülkedeyim neredeyim bilmiyorum ama babişom diyorki birkaç gün daha kalacakmışız. Annemin uğrayacak vakti olmasada ben arada bir uğrarım buraya. Tüm bebiş kardeşlerime selam gönderiyorum. Hepimize iyi büyümeler !

Yorumlar

  1. ay çok güzel yazmışsın pelincim okurken çok büyük keyif aldım,ayça bebeğinde doğum günü kutlu olsun:)

    nilüfer

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yaşlara olsun Ayça'cım:) 1 Yaş heyecanı çok güzeldir ve büyüme de dönüm noktalarındandır. Artık her şey daha da kolaylaşacak annen için:)
    Ayakkabıların da kızımınkiyle aynıymış fıstığım:)) Ayrıca üzülme biraz büyünce bir davette giyersin nasılsa d.günü elbiseni. Mesela yılbaşında ne dersin;))

    YanıtlaSil
  4. çoookk şirin bi yazı bu. ayça'nın yanaklarını ısırır, pırtını yerim:)

    YanıtlaSil
  5. sağlıklı mutlu nice senelere inşallah.

    YanıtlaSil
  6. nevarNYork24 Ekim, 2010

    Ayca'cagim nice mutlu yillara... Soz seninle tanistigimizda oyle agu, bugu gibi garip sesler cikarmayacagim, seninle buyuk insan gibi konusacagim. Yanaciklarindan operim...

    YanıtlaSil
  7. çok teşekkürler Ayça'mın dostları :). Bu yazıyı birkaç gün önce yazmıştım bugünKü tarihe ayarlayarak. burda eksik olan dün Ayça ilk kez desteksiz bizsiz rahatlıkla yürÜyüş yaptı. böylelikle yaşında yürümüş oldu :)

    YanıtlaSil
  8. Çok şirin ya maşallah. Ham Ham öperim seni.

    YanıtlaSil
  9. pelin! ne mutlu.. resmen gözlerim doldu yürüdüğünü okuyunca!:))
    kocaman bir maşallah!

    YanıtlaSil
  10. bizde salya sümüktük dün..hala aklıma geldikçe şapşal gülüyorum :)

    hepinize binlerce kez teşekkürler bu güzel ve özel anı benimle yaşayıp hissettiğiniz için :)

    YanıtlaSil
  11. Kocaman bir MAŞALLAH.

    Şu dünyada insanın başına gelebilecek en güzel şey bir kız çocuğu olsa gerek. :)

    Doğum günün kutlu olsun bukle saçlı minik prenses.
    Nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol modalı yıllara.

    YanıtlaSil
  12. en sıradan şeyleri bile yapan çocuğuna salya sümük ağlamak anneliğin anayasalarından.. sağlıklı ve şanslı yaşları olsun kuzucuğunun...Hep güzel günlerini görün..
    yeşim

    YanıtlaSil
  13. ben hep kız isteyen biriydim. Allahım alınmasın doğruya doğru :) O'da çok şükür bahşetti bana. isteyen herkese nasip olur inşallah.

    Aminnn..çok teşekkür ederim sevgili yesimcim.

    YanıtlaSil
  14. inanmiyorum yaaa zaman ne cabuk geciyor, dogdu mu dguyor mu diye bekliyorduk daha yeni sanki:)) aycacim dogum gunun kutlu olsun, seni annecikle babacikla hayatinin askiyla gecen mutluluk ve huzur dolu yillar bulsun:))

    YanıtlaSil
  15. canım benim çok çok teşekkür ederim güzel temennilerin için :)

    YanıtlaSil
  16. prenses ayça'ya nice mutlu yıllar...harika bir yazı olmuş

    YanıtlaSil
  17. sekerim aycayi seni ve adini burada anmayacagim kocacigini coook opuyorum. aycacigimin da dogumgunu kutlu olsun....
    uzerindeki etek ona benim aldigim etek mi? yerim onu, cok sevindim kullanabildigine....
    en kisa zamanda goruselim, dedikodular birikti!!!!
    mackadan sevgiler!!!!

    YanıtlaSil
  18. saol E. teyzesi :) evet senin aldığın etek nasıl yakışıyo anlatamam. çokda seviyo keretam :) haftaya görüşmeceee :)

    teşekkürler sevgili özlemm :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.