BURBERRY Kids Palladium'da !

 

Petit Bateau'nun Palladium'da kapanmasına çok üzülmüştüm. O kadar güzel bebek kıyafetleri ve tulumları olurdiki resmen içim acımıştı kapandığında. Petit Bateau gitti ama Burberry Kids geldi. Böylelikle İstinye Park'dan sonra Anadolu yakası analarınıda mutlu etti :) Herşey alınası kendinden geçilesi kadar güzel. Logolu hiçbirşey sevmediğim için seçecek şey az olsada ceketlerini özellikle çocuklara çok yakıştırırım. Doğal olarak Palladium Burberry maceramda bir adet kırmızı Infant Quilted Ceket ile son buldu. Bir sonraki hedef resimlerdede görülen içi kürklü ayakkabı ve bej hırka.

* Artık Petit Bateau'yu sadece Joker mağazalarında bulabilirsiniz.

Yorumlar

  1. cnm bu sevimli montun fiyatını söylersen çok sevinirim :) bende yeğenime alacağım ama karar veremedim:)

    YanıtlaSil
  2. çok iyi bir fikir teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Türkiye'de catimini markası var mı bilmiyorum ama eğer varsa orayı da tavsiye ederim, beğeneceğinize eminim. Ben arkadaşlarımın çocuklarına (özellikle kız çocuklarına) hep bu markadan hediye alırım.

    YanıtlaSil
  4. catiminiye rastlamadım hiç tavsiye için teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. sevgili pelin amacım ASLA seni eleştirmek değil.işine karışmak hiç değil.ancak böyle şeyler görünce içim acıyor.bebğin 6 ay sonra büyüdüğünde bu montu o zmana ne yapacaksın çok merak ediyorum.insanlar aç sefil ama bir bebek montuna 300 küsür verebilme lüksüne sahipsin.şanslısın.

    YanıtlaSil
  6. yoo eleştirebilirsin alınmam kesinlikle. beni az buçuk tanıdınız sanıyordum ama yanılmışım :) ben modayı ve lüksü seven bir kadınım. kendime harcadığım gibi kızımada harcamayı çok seviyorum. evet haklısın ancak 6 ay giyecek ama paramı harcama seçimim bu ve bu beni mutlu ediyor. bunun yanında yeri ve zamanı geldiğinde insanlık vazifemizi yapmayıda biliriz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.