GALLIANO Seni Seviyorummm :)

 
Allah Galliano'yu başımızdan eksik etmesin :) Bence Dior'dan ayrılsın sadece kendine çalışsın. Dior'un fazla tatmin etmeyen koleksiyonu nireeee bu şahaser koleksiyon nireee :)

Mekan, dekor, koreografi, makyaj, styling adeta şiir gibi. Birde buna kıyafetlerin güzelliğini eklersek ortaya bir başka Galliano sanat eseri çıkıyor. Kişisel Notum : 9

Yorumlar

  1. vurak gökçaylının bir röportajından alıntıdır;

    'Şimdi Christian Dior’u John Galliano yapıyor, sizce nasıl? Christian Dior her zaman şıktır; bir çizgisi vardır. Galliano’ya hiç sözüm yok, fevkalade bir tasarımcı. Ama çağdaş yaşamda onun kreasyonunu giyen bir tek kadın yok. Yaptığı şov, promosyon. Orada çalışan bir arkadaşıma, “Kimler alıyor bu ayakkabıları, elbiseleri?” diye sordum. Galliano’dan beri Christian Dior’un en fazla ciro yaptığı ürünler güneş yağı, krem, kozmetik, parfümmüş. Bir tane Hollywood starının, bir aristokratın üzerinde Christian Dior görmedik. Eskiden Madame Simpson, Grace Kelly en iyi müşterileriydi. Şimdi bu kadınları bulun bana!'

    xoxo

    YanıtlaSil
  2. anlaşılan vural bey hollywood'u takip etmiyor. dior giyen birçok yıldız var. çok şey biliyorum sanırken bi halt bilmediğini ancak bu kadar belli ederdi.

    YanıtlaSil
  3. ayyy o zaman o röportajdan bir bölüm vardı. kimdir merak ettim.sen bilirsin kesin :))

    Terzim yıllarca Hayrettin Aker’di. Hâlâ onun diktiklerini giyiyorum. Hayrettin Bey vefat ettikten sonra onun yanında yetişen İbrahim Bey’e diktiriyorum. Ben tarif ediyorum, o dikiyor. Coco Chanel’in sağ kolu, o tayyörlerini yapan İbrahim Elmas adlı bir Türk’tü. Coco Chanel’le kavga edip ayrılır, Chanel “Getirin o Türk’ü” derdi. Türkiye’ye döndüğünde bana da çok kostüm dikti, onları da hala giyiyorum.

    kimdir bu ibrahim elmas, nerede yaşar nerede atolyesi?
    bilen bi haber versin :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.