KLASİK KADININ ÖNCÜSÜ

 

Belma Simavi kahküleri keser ama Siren Ertan Çarmıklı'yı spor göremeyiz. En spor halinde bile klasik bir kadındır o.

Son haftalardaki şıklığı dikkat çekici. Christian Dior imzalı gri elbisesi çok yakışmış. Bu elbiseyi Jessica Simpson'da giymiş ama keşke giymez olaymış. Siren Ertan Çarmıklı griyi Alexander McQueen'in şeker kırmızısı ayakkabısıyla eşleştirmiş ve çok şık olmuş. Bu ayakkabıyı Beyoncé'de giymiş ama bir ikinci keşke giymez olaymış vakası.

İkinci kıyafet taba renkli deri bir Punto by Siren Ertan. Deriyi pembe Louis Vuitton şalla eşleştirmesi yerinde olmuş. Hermes portföyü ve YSL ayakkabılarda gri ton kullanması ise ince bir zevkin göstergesi. Veronica Lake tarzı saçları ve makyajı kusursuz.

Üçüncü kıyafette çok şirin bir Prada. Ama vurucu yerler aksesuarlar. Sanki özellikle donuk bir renk seçipde aksesuarlarıma bakın demek istemiş. Bottega Veneta çantası ve sezonun olmazsa olmazı fiyonklu Louis Vuitton ayakkabılar. Bordo/kırmızı karışımı rujun rengi sert olsa bile bütünlüğü bozmamış hatta uyum bile göstermiş.

Siren Ertan Çarmıklı üç kıyafetlede ayrı saç stili ve makyaj kullanarak görünümünde değişiklik yapmayıda seviyor. Markaları ustaca karıştırıp birbirine uyduruyor.

Kendisini bu aralar büyük bir keyifle takip ediyorum..


Kaynak : ALEM, Şamdan Plus, Hello

Yorumlar

  1. evt gerçekten klasik kadının öncüsü. tabii birde şanslı. fizik var para var ve tabiki zevk. üçü bir arada mükkemel....
    tabii benim gibi pantolun giymeye mahkum olanları saymazsak...

    YanıtlaSil
  2. çok şık gerçekten, çok beğeniyorum ben kendisini

    YanıtlaSil
  3. Siren hanımın çok avrupai bir havası olduğunu düşünürüm ben hep. Klasik tarzı güzel taşıyan biri. Böyle gizemli bir havası var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.