O Delidir Ne Yapsa Yeridir..

 

Marc Jacobs yapmış yine yapacağını.Genelde bir koleksiyona baktığımda ya sever yada sevmem. Ortada kaldığım hiç olmamıştır. Bugüne kadar..LV'nin uzakdoğu pazarına göz diktiği bu yeni çehresi fazlasıyla cesur ama bir o kadarda renkli ve eğlenceli. Kıyafetlerin çoğu benim tarzımın çok dışı. Uzakdoğu moda akımını oldum olası sevmemişimdir. O yüzden bu koleksiyona tarafsız gözle bakmam çok zor.

Bazı karelerde bariz Armani defilesindeymişim izlenimine kapıldım. Aynı koreografi, ışık ve styling var. Genel hatlarıyla beğenmemin zor olduğu ama kötüde olmayan bir koleksiyon.



Aslında benim için aksesuarlar daha önemli. LV ayakkabı ve çantalar varken kıyafetler 3. planda kalıyor doğrusu :) Ne yazıkki ayakkabıları fazla beğenmedim. Portföylerde ise çeşitliliği bu kadar fazla tutmaları yarardan çok zarar. Bu kadar fazla alternatiften 'it' bir çanta çıkması çok zor.

Ne dersem diyim yinede tüm LV çanta ve ayakkabıları her zaman ARZULARIM :) Kişisel Notum :6

Yorumlar

  1. canım bi formspringin olmadığı için burdan soruyorum.
    bi chanel 2.55 jumbo alıcam.
    türkiyede bi siteden. avustralya sydneyden alınmış. faturalı olduğu söyleniyor.
    orijinalini gören (yada kullanan) bri olarak, var mıdır bunun orijinaliğini anlama yolu.
    istanbul chanel telefon ile fatura sorgulaması yapar mı?
    yada çantanın görünüşünden nasıl anlayabilirim.
    çok öptüm saol

    YanıtlaSil
  2. bu tarz sitelerde çok nadir orjinal satarlar. zaten orjinalse hem fiyattan hemde satış tarzından az aşağı yukarı belli olur. nasılsa teslimatı onaylamadan satıcıya para ödenmiyor. o arada istersen chanel'e götür. artık o kadar orjinale yakın taklit yapıyorlarki anlamak çok zor oluyor. ama birşeyi taklit edemiyorlar. orjinal 2.55leri masanın üstüne koyduğunda tabanı kalıp gibi olduğundan sorunsuz durabilir. ama taklitlerde tabanı sorunlu yapıyorlar hep. ama bu tespit 3-4 sene evvele ait. artık bunuda yapıyorlardır belki. sen en iyisi orjinali için para biritir canım :) sevgiler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.