BEKLEDİĞİM KAPAK..

 

Vogue'un bu özel En İyi Giyinenler sayısının kapağı hiçde süpriz gelmedi bana. Anna Wintour'un son zamanlardaki Blake Lively aşkı ortada. E kızımızda boş değil. Malzeme yeterince var. Kırmızı halı performansıda dikkat çekici olunca kapakta yer alması kaçınılmazdı. Ama en iyi giyinen isimlerin bazıları şaşkınlık verici.. Lady Gaga ? Jessica Biel ? Kimbilir daha ne hayret edici isimler vardır.

Yorumlar

  1. Jessica Biel ve angelina jolie oldukça şaşırtıcı cidden.lady gaga hadi bi tarzı var diyelim onun için de:S Blake Lively çoooook doğru bi tercih kapak için illa ki: )

    YanıtlaSil
  2. medya ve sektör pompolamasına güzel örnek...lady gaga bu kız hepsi resmen full promosyon kızı...bizdede ornekleri var bunların...

    YanıtlaSil
  3. lady gaga nın bir tarzı filan yok yapılanm sadece pazarlama ürünü!!!angelian jolie ninn tarzına bayılıyorum asla ve asla kıyafetinin önüne geçmesine izin vermiyor.bencede şıklık boyle birşey giydiğiniz kıyafet sizin kat be kat önünüze geçiyorsa sadece kıyafeti taşıyan x bir kişi pozisyonunA DÜŞERSİNİZ.

    YanıtlaSil
  4. ben bunu(blake oluyor kendileri) alır evde beslerim :)

    YanıtlaSil
  5. blake'in kaşları neden öyle çıkmış acaba?normalde çok daha güzel ama o kaşlar itici olmasına neden olmuş

    YanıtlaSil
  6. blake'in kaşları neden öyle çıkmış acaba?normalde çok daha güzel ama o kaşlar itici olmasına neden olmuş

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.