HAFTANIN RÜKÜŞÜ

 


Kıyafet Nur Yerlitaş imzalı. Nur Yerlitaş'ın yakında patentini alacağı leopar desenli derin yırtmaçlı straples bir elbise. Bacakta işli ve taşlı bir tayt çorap. Şu ana kadar herşey divaya ve sahneye gayet uyumlu ve hoş.

Ama bu güzel ve seksi kıyafetin altına hangi akla hizmet simsiyah bir kovboy çizmesi giyilir bilemiyorum. Cinayetten farksız olmasa gerek. Kıyafeti öldürmüş mahvetmiş.

Dahada fenası bu kovboy çizmeyi bizzat Ajda Pekkan'ın kendisi seçmiş..

İşin tuhaf tarafıda ünlülerin kıyafetlerini eleştirmekte usta olan yazarlarımızın bu güzelliği kaçırmış olması. Diva'nın bitmek tükenmek bilmeyen kredisinden olsa gerek !
Kaynak : OK

Yorumlar

  1. ŞEY DİVA BÜLENT ERSOY DEĞİL MİYDİ BU SÜPER STAR:)TV DE ONUNE GELEN BU ELBİSEYİ ÖVDÜ AMA ÖVÜLECEK NEYİ VARDI ANLAYAMADIM.FARKLI BİR LEOPAR DESEN KULLANIRSIN MODEL DÜZ OLUR,LEOPAR BUNUN GİBİ BASİT BİR LEOPAR OLUR MODELDE OYNARSIN TEK GÜZEL ŞEY ÇORAPLAR ONLARI NİNEMDE GİYSE İLGİ ÇEKERDİ ZATEN:)

    YanıtlaSil
  2. Ajda her zamanki rüküşlüğünde gene. Uvertür şarkıcılara benzemiş bu haliyle. Bu arada biraz kilo almış sanki ve bu saçlarıyla Nurdan Torun'a benzemiş.

    YanıtlaSil
  3. geç gördüm yazını:( ama ben de fikrimi beyan etmeden duramayacağım..bu kıyafet ve çizme çok kötü..ben de sadece ben mi böyle görüyorum sanıyordum:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.