SEZONUN ELBİSESİ 2

 

İlki Miu Miu elbiseydi. 3 büyük dergi kapağını süsleyerek epey ses getirmişti. En son gözde ise Balmain'in tam 21 bin 500 poundluk altın elbisesi. Tam 6 kapağı süsleyerek rekoru kırılması zor bir başarı gösteriyor. Elbisenin minisi 19 bin 200 pound. Yani 45 ile 48 bin YTL'yi gözden çıkaracaksınız.

Ancak özel sipariş ile sahip olunabilecek bu nadide elbiseyi sosyetemizden kim giyebilir acaba. Elbette almaya gücü yetecek tonlarca isim var ama umarım buda Balmain'in meşhur ceketi gibi olmayacak bir isimde karşımıza çıkmaz.

Yorumlar

  1. aynen ole miu miu ayakkabi ve elbise gormek istemyrm artkk!!!bu arada en iyi abbey lee ve anna dello russo tasimis kanimca,bazaar olark biz de ne yzkk ki kullancgz,elbise coktan cekime gitti:(

    YanıtlaSil
  2. hadi yaa :( birde anne hathaway'in aralık elle'in kapağında giydiği söylentisi var :)

    YanıtlaSil
  3. bellki piştiler kraliçemiz siparişini çoktan vermiştir? :)

    YanıtlaSil
  4. eğer ünlü biri giymemiş olsaydı en küçük ihtimal bile vermezdim. ümitliyim :)

    YanıtlaSil
  5. ben de pistiler kralicesi'ne kullaniyorum oyumu.

    YanıtlaSil
  6. Elbise çok seksi. Düzgün bir vücut gerektiren cinsten. Bence Derin Mermerci veya Sanem Tezman giyse çok yakışır bu elbiseyi. Hem gençler hem de fizikleri çok uygun. Yaşına uygun olmasa da fizik olarak Özlem Önal da çok güzel taşır bu elbiseyi. Gerçi bende diğer yorumcular gibi önce Feryal Gülman giyer diye düşünüyorum ama o bu hali ile giymez. Önünü kapat, eteğini uzat, orasını kırp burasını düzelt derken elbise tüm albenisini kaybeder.


    Bakalım kimin üstünde göreceğiz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.