4- GÜNÜN RESMİ

 



Oldum olası toplu arkadaş resimlerini severim. Gülümseyen gözler ve yüzler pek bir hoşuma gider. Tıpkı Nil Bentürk'ün kızkardeşinin düğününde çekilmiş bu resim gibi. Dört bakımlı ve güzel kadın. Gerçi Elif Dürüst donuk yüz ifadesi ile havayı hafiften bozsada olsun yinede hoşuma gitti resim. Belkide botoksu fazla kaçtı kimbilir. Elif Dürüst'ün boşandığı zamanki duruşu takdire şayandı. Vakurlu duruşuyla adeta memleketimdeki gururlu kadınların temsilcisiydi. Bu yüzden pek bir severim kendisini. Makyajını değiştirirse yine eskisi gibi güzel görünecektir.

Şirin Yalçın'ın makyajı kusursuz. Tam yüzüne giden renkler ve dokunuşlar. Siren Ertan Çarmıklı zaten her zamanki makyajında her zamanki güzelliğinde. Nil Bentürk ise hafif makyajıyla hala genç kız görünümünde.


Kaynak : Hello

Yorumlar

  1. En çok Şirin Yalçın'ı beğendim ben. Yüzü çok dinç ve genç. En fazla 30 yaşında gibi görünüyor. Tahmin ediyorum hiç botoks veya dolgu yaptırmamıştır. Yaptırdıysa da çok başarılı olmuş. Capcanlı bir yüzü var. Ayrıca kendisinden çok söz edilmez basında, en azından ablası kadar yer almaz dergilerde ve gazetelerde ama ben Şirin Yalçın'ın ablası Elif hanımdan daha şık olduğunu düşünürüm hep. Tam bir esmer güzeli. Makyaj konusunda da her daim başarılı.

    derya

    YanıtlaSil
  2. bencede şirin yalçın çok daha şık. daha bir tarz sahibi

    YanıtlaSil
  3. Elif Durust'un durumu tam bir icler acisi... Sen surekli gozonunde ol, ama bir tane duzgun pozun olmasin. Belli sebeplerle agzini bile kapatamayacak duruma getirmis olabilir kendini ama, surekli kirmizi rujla ince dudaklara dikkati cekmek neden?

    YanıtlaSil
  4. siren ertan zamanı dondurma büyüsü mü yaptı niye yaşlanmıyoor??

    YanıtlaSil
  5. hatun çok bakıyor kendine. e bide genetik şans varsa daha uzuuun bir süre yaşlanmaz :)

    YanıtlaSil
  6. Elif Dürüst eğer bunu okuyorsan gözünü seviim şu ağzını kapat artık yaaa dert oldu bana resmen. Hem çok hoş bir kadınsın hem de yaptığın sosyal sorumluluk faaliyetleriyle örnek bir vatandaşsın o nedenle hiç yakışmıyor o botoxlu, dolgulu yapay ve şaşkın ifade sana.

    YanıtlaSil
  7. siren ertan yaşlanmıyor çünkü kötülere birşey olmaz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.