Bir Türk Klasiği : GALA RÜKÜŞLÜĞÜ

Eyvah Eyvah 2'nin galası beklediğim gibi giyinmeyi bilmeyenler, galaya nasıl gelinmesi gerektiğini hala öğrenemeyenlerle doluydu. Ömrüm inşallah Türkiye'de bir kerede olsa oyuncusuyla davetlisiyle son derece şık bir gala görmeye yetecektir.



EN ŞIK : Seray Sever

Sezonun deseni D&G leopar elbisesi ve bej tonlarındaki kürk ceketiyle çok şık. Seray Sever bizim Eva Mendes'imiz. Kadınsı havası o kadar fazlaki ne giyse bir şekilde seksapelliği yakalıyor. Elinde değil. Kıyafeti takıyla boğmaması ve gayet sade bir şekilde taşıması yerinde olmuş. Bu kıyafeti çorapsız giymesi ise ayrı bir güzellik. Ama keşke bu kıyafete yakışır bir clutch taşısaymış.



KÖTÜNÜN İYİLERİ : Nur Yerlitaş, Ece Erken, Demet Kutluay, Belçim Erdoğan, Demet Akbağ. Herkes simsiyah. Sanki cenazeye gitmişlerde çıkışta hadi bir gala var bide ona gidelim demişler.

Nur Yerlitaş her zamanki havasında. Vizon paltosu ve leopar portföyüyle kuralına uygun şaşalı ve zengin bir görünümde.

Ece Erken son derece sıradan. Guiseppe Zanotti ayakkabıları bile fi tarihten.

Demet Kutluay : Tüm dikkati diz üstü çizmelere vermiş. O kadar sıkıcı ve sıradan bir tarzı varki içime fenalıklar getiriyor.

Belçim Erdoğan'da aslında herşey güzel görünüyor. Güzel bir vücuda giyilen şık kesim bir tulum. Buna uygun ayakkabılar ve mini bir clutch. Makyajda sezonun kırmızı rujuyla herşey güzel ama fazla siyah fazla kasvet fazla fazla..

Demet Akbağ'ın kıyafeti Nihan Buruk imzalı. Kıyafetin tümü ince bir ağ ile sarılmış. Dekolte bölgesinde mini bir pencere. Demet Akbağ uzun boyu ve ince hatlarıyla giydiği kıyafeti güzel taşıyanlardan. Keşke daha ferah bir seçimi olsaymış. Belliki moda dünyasına yeni giriş yapan Nihan Buruk'a jest yapmak istemiş. Bir daha yapmaz umarım.



GERÇEK ANLAMDA KÖTÜLER : Gülben Ergen, Ebru Cündübeyoğlu, Pınar Aylin, Aslı Tandoğan, Gökçe Bahadır, Naz Elmas, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Pınar Altuğ.

Gülben Ergen'in Chanel marka apreskileri şaşkınlık verici. İzahatı dahi olamayacak talihsiz bir seçim.

Naz Elmas o kadar güzel bir kadınki. Ama kıyafetleri her daim felaket. Yaşam tarzıyla Hande Ataizi'ne benzetirim çok. Bir şekilde sosyetenin içinde olmayı başarırlar. Umarım sadece yaşam tarzları değil giyim kuşamdada Hande Ataizi'ni örnek alır.

Yeşim Ceren Bozoğlu gerçekten 30 kilomu vermiş ?!! Benim gözümde sorun var sanırım. Hemen doktor randevusu alayım !!

Özge Borak sanki mezuniyet balosunda. Şimdileri bilmiyorum ama eskiden mezuniyet dendimi herkes tafta kumaştan elbise giyerdi. Özge Borak'da sanki o yıllarda kalmış gibi. Kıyafetin kesim kötülüğünü bıraktım ya aynı kumaştan ayakkabılarına ne demeli. Felaket !

Pınar Altuğ beni en çok şaşırtan oldu. Galaya resmen triko elbise ve kahve diz üstü çizmelerle gelmiş. Ve triko elbise üstü kalın bir kemer ?!! Aman Allahım !! buna kıro kelimesi bile az kalır.

Yorumlar

  1. Demet Akbag'nin kiyafetini begendim. Aslında o kadar kotu secimler vardi ki Demet Akbag yanlarinda très chic kalıyordu.

    Melis Alphan, kosesinde Gulben 'in bu kiyafetini altında bir kızagı eksik diye elestirmisti. Cevaben Gulben twitterda kendisine " Chanel butun defilelerinde bu cizmeleri tunik giymis kadınlara giydirdi, kimsenin altında kızak yoktu " diye cevapladı.
    Bu yorumla da bir kez dogrulandıgı uzere zevk parayla satın alınmıyor diyebiliriz.

    Ozge Borak gercekten inanilmaz. Zaman makinesi gibi beni yıllar oncesine goturdu. Hala elbisesiyle aynı kumastan ayakkabı giyen varmis demek ogrenmis olduk sayesinde...

    Ebru Cundubeyoglunun opak gri corapları korkunc otesi. Lise yıllarımdan beri elime alamam o kadar nefret ediyorum... Ve o bunu bir galada giymis. Inanilmaz...

    YanıtlaSil
  2. pınar altuğ, özge borak, gülben ergen. bence 2011'in lk günleri olsa da rahatlıkla 2011'in en kötüleri denebilir..

    YanıtlaSil
  3. Millet olarak sade ama şık nasıl olunur öğrenemedik, öğrenemeyeceğiz. Şık olmak için illa takip takıştırmak, sürüp sürüştürmek, rengarenk ne varsa üstümüze geçirmek istiyoruz. Tespitlerinde çok haklısın. Seray Sever kesinlikle en şık. Çok beğendim. Gülben Ergen Chanel bot giydi diye otomatik olarak şık olacağını sandı herhalde. Marka düşkünlüğünün bu kadarı.Pınar Altuğ çok hoş olabilirdi aslında ama bu kıyafeti gala da giyerek hata etmiş. Seray Sever hariç kimseyi beğenmedim. Bir kısmı abartmış, diğer kısmı da hiç ozenmemiş.

    derya

    YanıtlaSil
  4. gulben ergen ayak bileklerim kalin kompleksi yuzunden yaz kis cizme giyip, surekli komik duruma dusuyor. bu cizmeler ise oldukca talihsiz..

    demet kutluay kendi 'merhaba ben cok asilim, en hanimefendiyim' temali bayik giyim tarzini kizinada gecirmis. o yasta cocuk bir kez mi pembe, sari bisi giymez. surekli jean+ beyaz tshirt yada siyahlar icinde..

    demet akbag ise hep cok guzel, hep zariftir.. bu kez sasirmis bence

    YanıtlaSil
  5. demet akbağ çok güzel bir kadın bence ne giyse yakışıyor ona yada bu kadar kötünün içinde çokkk güzel görünüyorda denilebilir:))
    yorumlar süper bu arada harikasınız....

    YanıtlaSil
  6. çok teşekkürler özlemm :)

    YanıtlaSil
  7. Yorumların, moda bilgin, benzetmelerin hepsi harika Pelincim. Her gün büyük bir zevkle takip ediyorum blogunu :)))

    Bu galaya gelince de yorumlarına sonuna kadar katılıyorum ve bir de Naz Elmas'ın tahammul dahi edemediğim inananılmaz şımarık ve itici bir hali var, bire bir karşılaştığım bir kaç ortamda da yanılmadığımı gördüm, rüküş seçimleri de üzerine tuz biber oluyor kesinlikle...

    Hande

    YanıtlaSil
  8. çok mutlu oldum beğendiğin için hande..teşekkürler :)

    naz elmas'ı birkaç sene önce sık sık nişantaşı paul'de görürdüm. gerçekten bir içim suydu. kızıl saçları, dolgun dudakları, şahane gözleriyle insanın defalarca bakası geliyor o güzel yüze. nasıl bu kadar bakımsız ve rüküş olmayı seçer aklım almıyor.

    YanıtlaSil
  9. paul'de, beyoğlu'nda, beymen'de.. her yerde mi şımarık olur bir insan:) ama o kadar güzel ki, ben de bayılıyorum yüz hatlarına ve mimiklerine. TRde en beğendiğim yüzlerden biri kesinlikle!

    YanıtlaSil
  10. Bu insanların giydiklerine bakınca içimde ilham milham kalmadı,giyinesim kuşanasım gitti :))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.