CHRISTIAN DIOR 2011 Paris Haute Couture

 


Modanın teatral romantik dehası kısacıkda olsa beni yine rüya alemine götürdü. Kıyafetler, makyaj, saç öylesine muhteşem bir bütünlük içindeki haute couture seven birinin bu adama hayran kalmaması imkansız. Kişisel Notum : 10



Umarım ayakkabılar ota boka YSL Pump giyenler için yeni bir alternatif olur. Her tür haute couture parçalara eşlik edecek hatlara sahip. Bayıldım !

Yorumlar

  1. haaahaaa hhahhaaa..ysl pump :)) % 100 katılıyorum.

    YanıtlaSil
  2. dior haute couture show'larini her gördügümde john gallianonun ic dünyasini merak etmekten kendimi alamiyorum...sanki bizim yasadigimiz dünya'da yasamiyor gibi. gercekten haute couture denince ilk akla gelen isimlerden birisi. acaba gallianonun evi nasil??!

    YanıtlaSil
  3. Burcu d gibi ben de Galliano'nun evini merak edenlerdenim. Vogue arasıra Karl Lagerfeld'in evine yer verir sayfalarında. Niye aynı şey Galliano'ya yapılmıyor acaba? Eğer özelini saklamayı tercih ediyorsa bu çok anlaşılabilir birşey tabi.

    YanıtlaSil
  4. Birçok modacı evini geçtim teknelerini bile basına acarlar ama dediğiniz gibi Galliani herseyiyle bir sır. Onu özel kılan bir ayrıntı daha :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.