9 - Kim Daha ŞIK ?

 


Elif Gönlüm ve Kim Kardashian. Ortak özellikleri Alexander Wang'in gri elbisesini 1 ay arayla giymeleri. Kıyafetin kalın kendinden kemerli eklemesini sevmedim. Yani Alexander Wang olmasa hayatta dönüpte bakacağım bir model değil. Ve şayet yanılmıyorsam bu kıyafeti Sanem Tezman'da giydi ama ne yazıkki resmini bulamadım.

Kıyafet Elif Gönlüm'ün incecik silüetine çok yakışmış. Zaten çok güzel bir kadın. Ne giyse yakışır dediklerimizden. Benim şaşırdığım Kim Kardashian gibi dolgun kalçalı bir kadınada yakışmış olması.

Ama yinede tercihim Elif Gönlüm. Ya sizin ?


Kaynak : Alem

Yorumlar

  1. elif gönlüm bu ara her yerde!
    çok hoş ve karakteristik bir yüzü var.

    YanıtlaSil
  2. bugün şamdan'ı karıştırırken gördüm.ve aynı şeyi düşündüm.Kim Kardashian'dan daha şık görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Kim Kardashian'ı zaten sevmezdim, bir takım olaylardan dolayı iyice illet oldum. Elif Gönlüm diyorum ben. Daha zarif. Hiç değilse ortalığı deviren bir uzuvu yok vücudunda.

    derya

    YanıtlaSil
  4. Bende aynı sebepten uyuzum kendisine

    YanıtlaSil
  5. tabikide elif gönlüm..:)

    YanıtlaSil
  6. elifff tabııı kı de sevmıyorum KIm ve aılesını..

    YanıtlaSil
  7. ama hastasıyım kim 'in ona hersey yakısır yakısmalı:D

    YanıtlaSil
  8. Elif Gonlum
    http://gallery.gecce.org/displayimage.php?album=76&pos=32

    YanıtlaSil
  9. arkadasinin kardesi20 Ocak, 2012

    Oldugum yerde baka kaliyorum.bu elif o elif mi diye.ablamla ayni donem mankenlik yapiyorlardi.bi google layin,anlarsiniz ne demek istedigimi.aman allahim inanilmaz bir degisim.kaynakli saclar,cene yapilmis,bastan asagiya degismis.aferim evrim gecirmis kiz

    YanıtlaSil
  10. PC karşısından izleyicisi20 Ocak, 2012

    Valla bu Elif gönlüm aynı Alessandra Ambrosio. Taş gibi bir kadın. Neresini yaptırdığının bir önemi yok, o camiada estetiksiz tek bir insan yok artık, erkekler de buna dahil. Elbise ikisine de çok yakışmış. Kim Kardashian'ı ben çok severim. Zeki ve de çekici bir kız. Türk kızı standartlarında bir kadının bu kadar arzulanıyor oluşu da beni mutlu ediyor şahsen. Haybeden parsayı topluyor diye kıl olanı bol. Oysa abidik gubidik şarkılarına çıplak kadınlar serpiştirip de parayı bulan adamların olduğu ülkede Kim Kardashian gibi kadınlar silik kalır bence. Elif'i ve Kim'i de beğendim =).

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.