BURBERRY'den VALENTINE Koleksiyonu

 


Şahsen sevgililer gününe karşıyım. Ama gelen hediyelerede hayır demem :) Mesela Burberry Valentine serisinden önü tokalı kırmızı çantayla kırmızı ekose çantalara hayatta hayır demem :) Şimdi bu yazımı kocişimin okuması için acilen bir yol bulmalıyım :)

Yorumlar

  1. pelin konuyla alakasız olacak ama sen bilirsin diye soruyorum:)

    ya ben makyaj alışverişlerinde çok hassasım avon kullan diyorlar ama ne kadar kaliteli bilmiyorum,bi sanada sorayım dedim avon hakkındaki düşüncelerin neler daha önceden kullandın mı hiç?:)

    YanıtlaSil
  2. avon için diyeceğim şey HARİKA olduğudur. ben bir ara göz çevresini kullanıyordum çok memnun kaldım. ama genç serisinden. sonra malum yaşlanmaya başlayınca avon'da yeterli gelmedi başka markaya geçtim :)
    ben her ürününü çok beğenirim. ve tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. aynı avondan bahsediyoruz di mi:)?
    senin makyaj malzemelerinde hiç avona rastlamadım da o yüzden diyorum:)

    YanıtlaSil
  4. Ben bir tane avon biliyorum o da gayet iyidir :)) dediğim gibi eskiden kullanırdim. 20li yaslarımda çok memnun kalmıştım şimdi hatırladım özellikle pudralari ve makyaj bazları çok iyidi. Ama yas 30lara gelince avon u bıraktım daha orta yas markaları tercih ettim. Zaten hiçbir zaman rimel hariç sadik bir tüketici olmamisimdir :)

    YanıtlaSil
  5. bu torbalar bana LV'nin 90yillardaki epi torbalarini hatirlatti.
    pelin eminim seninde bir vakit vardi. dolabina bir cikarma yap, sen sag kocan selamet. ;)

    YanıtlaSil
  6. evet evet yüzde yüz haklısın çok benziyorlar epi lere. müthiş nostalji yaratırlar bende. gençliğimde çok kullanırdım ve çokda severdim. benim zamanımda ciddi bir ayrıcalıktı LV epi kullanmak. hey gidi günler heeey :)

    YanıtlaSil
  7. nasilda biliyorum malimi ;))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.