GISELE BUNDCHEN VOGUE Türkiye Kapağında !!

 


VOGUE Türkiye 1 yaşında ! Ve bunun şerefine gördüğüm en güzel VOGUE Türkiye hazırlanmış. Kapakta Mert&Marcus'un merceğiyle son derece seksi bir Gisele Bundchen, renkler şahane, fazla yazı olmaması çok hoş, Hakaan tulum süper..Herşey dört dörtlük gözüküyor. Paris Hilton'lu felaket ötesi çalışmadan sonra tüm kalbi kırıkların gönlünü almaya yeterde artar :)


Yorumlar

  1. kapağa bayıldım kadın zaten harika :)

    YanıtlaSil
  2. kapak iyi resimler için aynı seyleri soyleyemeyeceğim keske daha fazla kıyafet kullansalardı hakaan zaten aldı basını gşibdiyor keske türkiyeden yeni baslayanların kıyafetleri sunulsaydı ozlem kaya ozgur masur elif cıgızoglu falan olablırdı ama olsun şimdilik bunada sukur:)

    YanıtlaSil
  3. mert alas kusura balmasın ama hakaan markasının ortagı diye her cekımde hakaan kullanmasın bu eş dost muhabetleri gercekten turkıyede sıktı profosyonel olmak birazda boyle birşey neyselki tulum güzel:)

    YanıtlaSil
  4. iyiki kullanıyorlar. ortak olsun olmasın sonuçta bir türk markasıdır ve desteklenmelidir. tom ford a sırf arkadaş kıyağı diye koca dergi emanet ediliyorda mert alaş hakaan 'ın güzel bir tulumunu vogue kapağında kullanmış çokmu.

    YanıtlaSil
  5. pelin hnm tabıkı cok degıl ama ddevamında objektifi objektif kullanmak onemli her mert alaş fotosunda hakaan gormeyelim.cunku bu gidişatlar bizi ve sektoru tekele goturur yanı mert alaş turk markalarından sadece hakaanı ceker gibi birşey olur oyle olmasın...sonunda dergi emanet edilince sonucları acı oldu hakanın andam dedıkodıuları gibi bunlarında sonu vogue ve tom ford carine benzemesin:)

    YanıtlaSil
  6. evet haklı olduğun noktaya katılıyorum. sadece hakaan olmamalı. ama mert alaş olunca bunun zor olduğunuda kabul etmek gerekir. bir anna wintour olmalısınki mert alaş'a kapakta özgür masur giydirin diyebil :) bu konuda iş en tepedekine düşer. ama seda domaniç patronluğunun daha farkında değil sanırım. baksana gisele röpörtajı yapmış resmen. ne zaman vogue patronları röpörtaja gider oldu bilmiyorum :(

    YanıtlaSil
  7. yazım okadar karmasık olmuskı ben bıle yazdıgımı okuyamazken sızı tebrık ederım:)vogue uk yada vogue bılmem nede mert alaş hakaan ortaklıgına tam gaz destek ama vogue turkıyede olmaz:)mert alas seda domanice anna wintour luk yapmıstır :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.