MİNİK DOSTLARI OLANLARA DUYURULUR

 


İster hızlı bir banyo için veya karışmış ve düğümlenmiş uzun tüyler için, birbirinden hoş kokular ile farklı amaçlar için hazırlanan PET HEAD bakım ürünleri, PETZA.COM.TR sitesinde…

Evcil köpeklerin ve kedilerin ihtiyaçlarına yönelik eğlenceli, kullanışlı, hayatlarını kolaylaştıran, güncel ve ulaşılabilir ürünler sunan Türkiye’nin en geniş kapsamlı köpek ve kedi ürünü PET HEAD bakım ürünleri ile tanışma zamanı geldi.

Evcil köpeklerin ihtiyaçlarını karşılayacak mükemmel ürünler sunan PET HEAD bakım ürünleri, şampuan, durulayıcı krem ve parfüm serisi ile beğeninize sunuluyor.

PET HEAD Koleksiyonunda;

* Life’s an itch : Deri rahatlatıcı ve kaşınma önleyici özelliği ile
* Dirty Talk : Aşırı derecede kirlenmiş ve kokan köpekleri tertemiz yapan içeriği ile,
* Fears For Tears : Şampuandan gözleri yanan evcil köpeklere mutlu bir banyo sunması ile,
* Quickie : Banyoda rahat durmayan yaramazlara, hızlı durulama sağlaması sayesinde,
* Feeling Flacky : Kuru ve hassas ciltlere nem sağlama özelliği ile,
* Furtastic : Uzun ve kıvırcık tüyleri ipeksi ve pürüzsüz yapması sayesinde,
* So Spoiled : Durulama kremi ile evcil köpeğinizi şımartmak üzere tasarlanan özel yapısı ile,
* Furball : Uzun tüylü köpekler için düğümleri açması ve rahatlamalarını sağlayan sprey teması ile ve
* Poof : Kötü kokuları yok etmek için tasarlanan büyüleyici bir parfüm olma özelliği ile koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Petza.com.tr tarafından evcil köpek sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıran PET HEAD ürünleri, ph dengeli olması, paraben, petrol türevleri, propilen, glikol, sülfat ve DEA içermeme özellikleri ile eğlenceyi ve sağlığı bir arada sunuyor.

Farklı ve güncel tasarımlardaki kıyafetlerden tasmalara, yataklardan, mama kaplarına, seyahat ürünlerinden, aksesuara, temizlik ve bakıma kadar zengin bir ürün yelpazesinde hizmet veren www.petza.com.tr, kredi kartı ve banka havalesi gibi farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Evcil köpek ve kedilerin sağlıklarını ön planda tutan markanın, dünya modasını takip eden ve kaliteli ürünlerini içeren 2010-2011 Sonbahar-Kış katoloğunun size ulaşması için tek yapmanız gereken info@petza.com.tr adresine mail atmanız.

Yorumlar