Bizi Takip Etmek İsteyenler ULTRASURF'den YARARLANSIN !!

 


Bloglardan kopamıyor ve bizlerin eksikliğini hissediyor musunuz ? O zaman sizlere benden tavsiye. UltraSurf'ü yükleyin ve bizleri sorunsuzca takip etmeye devam edin. Ben şu an bu programı kullanıyorum ve blogumda istediğim yazıları rahatlıkla yazıp sizlerle paylaşıyorum. Böylece bir şekilde sizlerle birlikte olmaya devam ediyorum.

WordPress'e yerleşim yaptım ama oraya ısınamadım gitti. Sevemiyeceğim ve alışamıyacağımda ortada. Ben yine BlogSpot'u kullanmaya devam edeceğim.

Bazıları unutmasınlar ki internette her derdin bir devası vardır. Her yasağında bir ilacı vardır.

UltraSurf'ü yüklemek için TIKLA

Yorumlar

  1. ayh fotoğrafa bayıldım kim yaptıysa ellerine sağlık, bende Hayallerine dokun afişlerini her gördüğümde bunu düşünüyordum ne tezat hem hayallerine dokun hem bloglara

    YanıtlaSil
  2. Ben superonline fiber optik internetini kullanıyorum, sadece DNS ayarlarımı 156.154.70.22 ve 71.22 olarak değiştirdim, bu şekilde tüm blogspot bloglarına girebiliyorum, modavesosyete dahil:)

    YanıtlaSil
  3. sevgili Gök resmen dalga geçer gibi bir reklam dimi ? istedikleri kadar dalgalarını geçsinler çaresi var :)

    sevgili coşkun bende verdiğin dns leri hesionka dan almıştım. ama bunlarda bir yere kadar çünkü bunlarada ulaşmaları yakındır. ama ultrasurf dokunmaları imkansız :)

    YanıtlaSil
  4. Pelin olayları pek takip edemiyorum ama yanlış anlamadıysam google'ın da sadece o yayın yapan blogları kapatmayıp bütün blogları kapattığını okudum. O zman digiturk kadar google'ın da protesto edilmesi gerekmiyor mu? ve hepimizin wordpress'e geçerek tepkimizi göstermemiz gerekmez mi?? Yoksa benim yanlış veya eksik bildiğim bir şey mi var?

    YanıtlaSil
  5. hayır canım işi özü şu. digitürk blogspot a admin olmak istemiş. yani istediği zaman istediği blogu bir tuşla kapatma yetkisine sahip olmak istemiş. google ise biliyorsun blog açarken bizlerle sözleşme imzalıyor. 3. kişiler asla bilgilerimize ulaşmayacak diye. bu yüzden google ın yetki vermesi söz konusu bile olamaz. bu yüzdende bir türlü orta yol bulunamıyor. ama cumhurbaşkanımız bu konuyla ilgilenecekmiş öyle yazmış twitter'da. buna kaldıysay vay halimize artık :(

    YanıtlaSil
  6. artı, ben bu wordpress e ısınamadım gitti. çok karışık geliyor bana. temaları sevmedim ve ekstra para vermekte istemiyorum. blog camiası bir şekilde birbirini takip edecek yol buluyor. okuyucusunuda bilgilendiriyor. ben burayı terkedemem. yapamam :(

    YanıtlaSil
  7. Çok haklısın ben de wordpress'e hiç ısınamadım, o gün tools'dan import yap dedin ya tools'u bulmam 10 dakika falan sürdü:)))bu arada benim bilgisayarımda hiç kesinti olmadı DNS ayarlarını değiştirmem gerekmedi yani ama iphoneda da bir defa giremedim onun dışında hep açık blogger.

    YanıtlaSil
  8. senin yine iyi 10 dakka sürmüş benim bir postu resimle falan ayarlamam en az 1 saatimi aldı :))) işin tuhafı bendede iphone da kontrol paneline kadar herşey gözüküyor. Mac den hayatta girilmiyor bloga. dns değiştirsem bile olmuyor. ama diğer laptoplarımdan rahat giriyorum sorun olmuyr. tabi dns ve ultrasurf destekli olmak kaydıyla.

    YanıtlaSil
  9. pelin kac haftadir bu kiz blogu niye update etmiyor diye hayiflaniyordum!
    en sonunda saksi calistida, bide blogspot'a bakiyim dedim.
    hallelujah!!!

    YanıtlaSil
  10. yok anacim ben burdan ayrılamaaaam :)
    bu arada blogspot birkaç güne kadar açılıyor herkese. ne kadar sevindirici bir haber olsada bir düğmeyle tüm emeğinin gidebilme tehlikesi yaşanmaya devam edecek :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.