MANGO Sayesinde Gerçek Bir Ikonu Ağırladık

 


Mango'ya teşekkürlerimi sunuyorum. İstanbul'da ki defilesine markanın reklamlarında boy gösteren Olivia Palermo'yu konuk etti. Bu gibi gerçek moda ikonlarını Moda Haftalarımızda da görmeyi isteriz.

Olivia'nın gelişi çok sessiz oldu. Sadece bizim gibi modaseverler onun kim olduğunu bildiğinden gelişi fazla ses çıkarmadı. Ne büyük bir hata. Stiliyle en beğendiklerimin başında gelen bu narin güzel ne yazık ki gelişinin sessizliğiyle uyumlu bir görüntü sergiledi.

Kıyafeti güzel ama o her zaman ki bilindik şıklığının yerinde yeller esiyor. Ya da resimlermi yetersiz bilmiyorum ama benim gördüğüm ilk sıradan Olivia Palermo oluyor. Keşke Mango yetkilileri ne giyeceğine daha önceden karar verselermiş diyeceğim ama bunuda Olivia'nın kendini kanıtlamış tarzına yakıştıramam.

Ne olursa olsun gerçek bir moda ikoununu İstanbul sınırları içinde görmek çok hoşuma gitti. Darısı İstanbul Moda Haftası'na artık :)

Kaynak : modadünya/Facebook

Yorumlar

  1. her zamanki sikligi olmasada yinede guzel gozukuyor o sade etegi ve gomlegiyle...

    en sevdigim bloglardan biri oldugun ve hala post girebildigin icin cok mutluyum cunku malum cogumuz giremiyor bloglarina...


    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ne mutlu bende sizlerle olmaya devam ediyor ve sizleri takip edebiliyorum.

    dns lerle yada ultrasurf ü uygulasalar hala herkes girebilir sanırım. bilgi eksikliği yüzünden kopma oluyor diye düşünüyorum. umarım bunlara ihtiyaç duymayacağımız günlerin tez gelivermesi.

    YanıtlaSil
  3. dns mi değiştirdim direk senin bloguna girdim...ilk haberinde olivia olması nasıl sevindirici...taa the city zamanından anlamıştım ben bu kızın ikon olucağını...tamam oyunculuğu pek iyi olmayabilir ama ordaki diğer kızlara zibilyon kere fark atarak stiliyle sıyrıldı aralarından...whitney port a söylüyorum lauren conrad sen anla :D bu kadın koleksiyon yapsa şimdi hepsininkinden daha çok satar mesela...

    YanıtlaSil
  4. çok mutlu oldum emel. sizlerden ayrı kalmak çok koyuyor bana :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.