OSCAR PARTİLERİ'nden GÖRÜNTÜLER..

 


Madonna ve kızı Lourdes. Madonna'nın kıyafetini çok kişi beğenmeyebilir. Ama ben bayıldım. Tipik Madonna. D&G marka dantel elbisenin altına siyah korse ve file çoraplar. Ne kadar uyumsuz görünsede Madonna'nın üstünde bir o kadar uyumlu. Zavallı Lourdes daha uzun bir süre annesinin gölgesinde kalmaya mahkum :)



Aishwarya Rai aslında kırmızı halıda yer almıştı. Ama kendisini es geçmek olmaz. Bakır renkli Armani Privé elbisesiyle çok hoş görünüyor. Saçı, makyajı ve mücevherleri herşey çok hoş. Pekala gecenin en şıklarından seçilebilir.



Tom Hanks'in eşi oyuncu Rita Wilson rahatlıkla gecenin en rüküşü. Böylesine rezalet bir kıyafeti naidr görebiliriz değerini bilelim :)



Naomi Watts'ın Zac Posen marka siyah kıyafeti kendisine çok yakışmış. Gecenin en şık siyah kıyafelerinden biri.



Zoe Saldana her zaman doğru yerde doğru şekilde giyinmeyi bilen biri. Bir parti için son derece uygun ve eğlenceli bir seçim yapmış. Prabal Gurung imzalı kıyafetinin kırmızı ve pembe renkleri son derece uyumlu. Etek uçlarının boyları uyumsuz ama Zoe Saldana'nın ince silüeti güzel kaldırmış. Beldeki ince siyah kemer gelecek sezonun sinyallerini taşıyor. Pembe stilettolar şahane. Teninin rengi bu tarz canlı renkleri taşımak içinde önemli bir artı.



Anne Hathaway kırmızı halıya keşke bu mürdüm rengi Atelier Versace'yi giyseymiş. Vücut tipine çok yakışmış. Bilindik Anne Hathaway şıklığını temsil ediyor. Saçlar rezalet olsada elbise o kadar yakışmış ki bu ayrıntıyı görmeyebilirim :)



Allah beni affetsin ama belirtmeden edemiyeceğim. Anna Paquin'in yüz ifadesi o kadar kötü ki bana itici gelen yegane ünlü diyebilirim. Bu yetmezmiş gibi birde rezalet giyinince rahatlıkla gecenin en kötü görünen ünlüsü diyebilirim.



Yeniyetmelerin Brangelina'sı Selena Gomez ve sevgilisi kılkuyruk Justin Bieber :) Selena D&G kıyafetiyle çok şık ve çok güzel görünüyor.



Jessica Biel'in Versace imzalı kıyafti çok şık. Kıyafetle çok güzel bütünleşmiş. Kıyafetin dor ve lame ışıltılarının uyumuna bayıldım. Çok zarif bir şıklık.



Juliette Lewis'in kıyafeti çok yakışmış kendisine. Bu tarz fazla giyinmediği için hoş oldu kendisini uzun bir etekle görmek :)



Emma Stone'un Chanel kıyafeti gözümü yordu. Fazlasıyla karışık. Görünümü kurtaran Brigitte Bardot tarzı saçları olmuş. Akıllıca bir hamle.



Heidi Klum'un Julien Macdonald imzalı fütüristik kıyafeti cesur bir seçim. Herkesin taşıyamayıcağı bu kıyafeti Heidi Klum başarıyla taşıyor. Aksesuarları, saçı ve makyajı uyum içinde. Gecenin en sıradışı seçimi.



Claire Danes'in görünümünde beğendiğim tek şey arka fondaki perdenin rengiyle kıyafetinin renk uyumu oldu. Değişik birşey denemek istemiş ama olmamış. Elbisenin en az 2-3 beden büyük havası rahatsız edici.



Kim Kardashian'ın siyah kıyafeti şık. Avam bir hayat tarzı olsada bunu kıyafetlerine yansıtmıyor olması güzel. Saçı, makyajı ve aksesuarları bir Oscar partisi için gayet başarılı.



Vanessa Hudgens ve Nicole Richie. Vanessa'nın kıyafetini beğenmedim. fazlasıyla kadınsı bir havası var. Sevmiyorum gencecik insanların kadın gibi görünme arzusunu. Bunun yanısıra Nicole Richie'nin Halston imzalı beyaz maksi kıyafeti çok yakışmış kendisine. Tuhaf bir şekilde oversize portföyle beraber olması bile hoş göründü gözüme :)



Sevmedim Camerian Diaz'ın heykelimsi bacaklarını gözüme sokmasını. Üstelik Caroline Herrera'nın bu kıyafeti normalde diz boyunda.



Taylor Swift'in Zuhair Murad imzalı mini kıyafeti teninin rengine çok yakışmış. Saçları ve makyajıyla kusursuz bir şıklık içinde.



İşte at kuyruğu saç modelini en çok yakıştığı ünlü Kate Beckinsale. O da bunun farkında ki bu modeli sık sık kullanıyor. Siyah ışıltılı elbisesi içinde çok klas bir görünüm sergiliyor. Sırt dekoltesini güzel kaldırmış. Kollardaki dekoltede çok hoş görünüyor. Makyaj ve aksesuarda son derece başarılı. Kusursuz bir şıklık daha.



Gwyneth Paltrow'un Michael Kors imzalı elbsesi çok şık. Ama teninin rengiyle aynı tonlarda olması gözü yoruyor. İyi ki kırmızı halıda bu kıyafeti seçmemiş.



Camilla Alves kırmızı halıda siyah rengi en iyi taşıyanlardandı. Kaufman Franco imzalı derin dekolteye sahip kıyafetin eteğinin hacimli bir maksi oluşu ortaya çok hoş bir şıklık çıkarmış. Tipik bir balo kıyafeti. Vanity Fair'in paritisnde giydiği siyah beyaz kıyafette çok şık görünüyor. Modellerin tipik vücut hatlarını gösterme sevdasına kapılmayıp zarif bir şıklığı tercih etmesi çok hoşuma gitti.



Ve özlenen bir isim Charlize Theron. Bu Oscar'ın uğursuzluk hikayelerine inanmaya başlayacağım. Charlize ne zaman minik heykelciği kaptı ondan sonra ortalıklardan toz oldu. Ne eskisi gibi kırmızı halılarda ne de iyi bir filmin kadrosunda. Bu işin son noktası Oscar'ı almak sanki. Beyaz Atelier Versace kıyafeti içinde yine çok güzl yine çok zarif yine çok şık. Evet ben bu kadını çok seviyorum. Çuval giyip gelseydi bile farketmiyecekti. Sonsuz bir kayırmacaya sahip :)
-------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖNEMLİ BİR DUYURU !!

Blogspot.Com uzantılı tüm bloglar mahkeme kararıyla bugünden itibaren kapatılacak. Gerekli tedbirleri alıp önümüzdeki günlerde sizlerle WordPress uzantısında görüşebileceğiz. Bu yasak ne zaman biter bilmiyorum. Belki hiç bitmeyecek. Ama biz bu arada modavesosyete.wordpress.com adresinde yine beraber olabileceğiz.

Site ismini daha yeni aldım.Bir süre haber girişi yapamam çünkü WordPress'e henüz hakim değilim. Şöyle iyicene bir anlayıp ona göre başlamam gerekiyor. Bunun için bana biraz zaman verin lütfen.



Yorumlar

  1. kolay gelsinsize ne kısa sürede sizden haberler almak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Kırmızı hayranı biri olarak Selena Gomez'in elbisesine bayıldım diebilirim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Herhangi bir hakaret ve küfür içeren hiçbir yorum yayınlanmayacaktır.

Düşüncelerinizi ve eleştirilerinizi benimle paylaşmanızdan mutluluk duyarım.